Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

ezme acılı falan çok güzel süper bi mezedir

ayhhh yemek konusu nerden geldi aklıma
hocam acıktım elim ayağımın canı kesildi inanın

kesildi ama kan yok neden ki bu durum yoksa bende kansızlık mı var
dr gitmem lazım mı? saçmalardan seçmelerle yine yazdım kahretmesin en güzel ben saçmalarım sanırım :)

Bu haliniz peynirli su böreği kıvamında yufka yüreğimi parca pincik ediyor :y
Üzmeyin beni evladım.erken ölüm yaşatacaksıniz bana :honk:

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Bu haliniz peynirli su böreği kıvamında yufka yüreğimi parca pincik ediyor :y
Üzmeyin beni evladım.erken ölüm yaşatacaksıniz bana :honk:

Tövbe de hocam ya hu şakası bile kötü
hocam hocammmm üzülme ben üzülürüm senin yerine :s10

üzülürken ağlasam ağlarken yanlışlıkla göz yaşımın tuzu dilime değse orucum mekruh olsa bunun vebalini sen üzerine alır mısın? :)

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

Eeeee ne demiş büyüklerimiz hacıya kocaya güven olmaz bakınız kendine müslüman :honk:

Ne demiştik hoca gömülmez :y
Git şöyle yan tarafta müsait bi yerde çarpıl :y

Tövbe de hocam ya hu şakası bile kötü
hocam hocammmm üzülme ben üzülürüm senin yerine :s10

üzülürken ağlasam ağlarken yanlışlıkla göz yaşımın tuzu dilime değse orucum mekruh olsa bunun vebalini sen üzerine alır mısın? :)

Almam :y
Ağlarken ağzın kapali ağla :honk:

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Yani zirveyi zorlayıcı beyin hücrelerimi kalkın leyn bi lambada dansı yapıp üstune halay çekelim diye zorlayıcı bu sorudan sonra günahı bilmem ammaa tam elimin tersine dogru girdin :honk:
Niye boyle şeyler yapiyosun evladim sen bak daha gencecik yaşındasın :y
Ne diyorduk aldığımıź şeylerin parasını ödeyecegiz odemediysek hocanın hesabina havale edecegiz o hayrına kurda kuşa verilmek üzere kurban keser :y

Tamam hocam paraları ödeyeceğiz hocam ödeyemiyorsak kurbanları keseceğiz hocam. Sizi çok iyi anladım hocam.
Hocam bugün bir arkadaşı elektrik çarptı. Bende bu konuyu düşünürken aklıma bir soru takıldı. Elektrik neden üç harfli değil de sekiz harfli?? Adam çarptı ama üç harfli değil :s1

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Tamam hocam paraları ödeyeceğiz hocam ödeyemiyorsak kurbanları keseceğiz hocam. Sizi çok iyi anladım hocam.
Hocam bugün bir arkadaşı elektrik çarptı. Bende bu konuyu düşünürken aklıma bir soru takıldı. Elektrik neden üç harfli değil de sekiz harfli?? Adam çarptı ama üç harfli değil :s1

Arkadaşını elektrik çarparken sende elinden tutaydın iyiydi :y Şok dalgalarıynan belki bazı düşünmeye yarayan hücreler aaaaa bizde işe yarıyormuşuz diye kendine gelirdi maalesef yine hâyâl kırıklığı :y

Evladım bak kamyon da altı harfli tren dört haefli ama bunlarda çarpınca 3üne 5 ine bakmadan adamı patates çuvalı gibi bir kenara bırakır.
Demekki neymiş ıslak elimizle kablolara dokunmuyormuşuz amma bu kural senin için geçerli değil sen arada bi 3-5 volt ceryan almalısın :y

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Aya giden bir astronot orucu nereye göre tutmalı sayın hocam

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Aya giden bir astronot orucu nereye göre tutmalı sayın hocam

Dipnot : Bezelye forumun şu anki en güzel nicki bence :y

dedikten sonra bu astronot kardeşimiz musluman olmuş birde aya gitmiş takdir ettim. :y ( ciddi ciddi bende merak ettim )
Tutmasın dönüşte kaza orucu tutar ay da orucu kazaya kurban gitmesin :honk:

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Arkadaşını elektrik çarparken sende elinden tutaydın iyiydi :y Şok dalgalarıynan belki bazı düşünmeye yarayan hücreler aaaaa bizde işe yarıyormuşuz diye kendine gelirdi maalesef yine hâyâl kırıklığı :y

Evladım bak kamyon da altı harfli tren dört haefli ama bunlarda çarpınca 3üne 5 ine bakmadan adamı patates çuvalı gibi bir kenara bırakır.
Demekki neymiş ıslak elimizle kablolara dokunmuyormuşuz amma bu kural senin için geçerli değil sen arada bi 3-5 volt ceryan almalısın :y

Söylediklerinizin hepsini not aldım hocam. Harfi harfine uygulayacağımdan kuşkunuz olmasın hocam. O kabloları ıslatıp üstüne yatsam daha mı etkili olur hocam? :s1

Üst Alt