• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

Sezen den 20 bin istemiştim alınabilir haklısın :D

ama abi o sabah akşam sorularıyla seni baydı ben sakin sessiz sorumu seni yormadan sorup çekiliyorum bunu da göz önünde bulundur yani :D
kendim diye demiyorum da maşaallah bana pek ciciyim ya hu :kiskis

Hocam cici derken aklıma geldi kendimi övdüm kibire girer mi?

ben bedava zannediyordum bilseydim para isteyeceğini en kazık soruları sorardım :))

ama abi o sabah akşam sorularıyla seni baydı ben sakin sessiz sorumu seni yormadan sorup çekiliyorum bunu da göz önünde bulundur yani :D
kendim diye demiyorum da maşaallah bana pek ciciyim ya hu :kiskis

Hocam cici derken aklıma geldi kendimi övdüm kibire girer mi?

ben bedava zannediyordum bilseydim para isteyeceğini en kazık soruları sorardım :))

Cevaplar beleş ben vicdanını rahatlatma isteğine cevap verdim :y
Kibire girmez seni övmek ve sevmek mantıklı bi seçenek :y

Cevaplar beleş ben vicdanını rahatlatma isteğine cevap verdim :y
Kibire girmez seni övmek ve sevmek mantıklı bi seçenek :y

Hocam seni çok seviyorum desem yalakalık olur mu?
Hoş içimi hem Allah hem de hocam biliyor el alem ne der desem ne dersin sayım muhterem hocam :))

Hocam seni çok seviyorum desem yalakalık olur mu?
Hoş içimi hem Allah hem de hocam biliyor el alem ne der desem ne dersin sayım muhterem hocam :))

Olmaz bişey güzel olur, biliyoruz seni için dışın birdir. : )
Ben biraz kitap okuyayım iyi geceler :)

Hocam merhaba :y
Hocam bir sorum olacaktı ; Sevdiceğime (O kişi LiyA tabisi :utan ) depar atarken Veliefendi Hipadromunda koşarsam daha çabuk yakalarmıyım ? :cat :sawyer

Hocam bir sorum olacaktı ; Sevdiceğime (O kişi LiyA tabisi :utan ) depar atarken Veliefendi Hipadromunda koşarsam daha çabuk yakalarmıyım ? :cat :sawyer

maşaallah ne de güzel parantez açarmış tu tut tuuu :nazar

:y
Kesin yakalarsın :y
Özellikle son düzlukte hiç kaçırma şansın yok :D

Bütün parantezler senin için :utan​

Merci şekerim :) Sen yine de bu hocanın çevresinde fazla dolanma :)) hatta sen hiç dolanma
kör düğüm olma yani varsa sorun bana sor araya elçi koyma :kiskis
di mi hocam kıymetlim mevzu sen değilsin hocam değerlim
anladın di mi :)))

Dövüşmeden devam :y

Geri