Hahaha , bu espriye bayılıyorum biliyormusun ? :s43Vurucam olum seni, bu iş çok fazla uzadı artık :s72
Kolibandı abi görüyorsun artık tehditte etmeye başladı .
Hahaha , bu espriye bayılıyorum biliyormusun ? :s43Vurucam olum seni, bu iş çok fazla uzadı artık :s72
Bu iğrenç şeye espri deyip de asabımı bozma benim :tava
Ama Kolibandı hocam. Beni nasıl zıvanadan çıkarıyor görüyorsunuz daha :s61
sevgili kolibandı hocam...
sizce bu ikilinin alıp veremediği nedir? ve sizce galip kim gelir?![]()
Bence çokta güzel bir espriydi![]()
Se-se-se , Tabikide ben :s5
ağzındaki sakızı yuttuğun zaman kazananın kim olduğunu göreceğiz kötü çocuk...![]()
Sezen ben tercumandan vazgeçtim keskin nişancı falan tutmaya karar verdim :u26
Bence bu işi Cuma günü yapalım daha büyük sevap alırızlmazz
Bak bak laflara bak
Hale bu hale gelme be Jsjsjs
Boğazında kalsın :sawyerHacı FışFış hoca cehenenmde cayır cayır yanareken ben elimde hortumla su içiyor olurum![]()
Ben onu doktora yönlendiriyorum malum devreler gidik :yHocam birde Sezen'e kesinlikle o kusursuz Türkçe dil ve edebiyatı bilginizden birkaç şeyler öğretmeniz lazım . Dediği şeyleri anlayamıyorum Türkçe konuşmuyor :hih
Hocanın payını ayırmayı unutma :honk:Hocammm Joe. kendine tercüman tutsun parasını ben verecem![]()
Ben seni anladım seninde beni anlayacağın günü heyecanla bekliyorumHocam biraz aceleye denk geldi yoksa ohoo :s61
İlkokuldayken ilçe derecelerim vardı benim![]()
Gözümde canlandırabiliyorum hocam, anten şeklinde iki far eklesem süper olur, çok sağolun hocam :s2
Peki hocam madem öyle diyorsunuz :s2
Hocanın boğduğu yerde tohumdan fidana, fidandan ağaca, ağaçtan ormana.. Neyse öyle işte :s2
Karizmatik genç demek :sawyerSaygı değer Kolibandı hocam " Şoooo " ne demek ?
Burada kesme biçe vurma parçlama ve mangal işleri benden sorulur izin vermem :yVurucam olum seni, bu iş çok fazla uzadı artık :s72
Görüyorum kolla kendiniHahaha , bu espriye bayılıyorum biliyormusun ? :s43
Kolibandı abi görüyorsun artık tehditte etmeye başladı .
Zıvanada kal sen çıkma oradan :yBu iğrenç şeye espri deyip de asabımı bozma benim :tava
Ama Kolibandı hocam. Beni nasıl zıvanadan çıkarıyor görüyorsunuz daha :s61
Hocalarının ışığını paylaşamıyorlar :ysevgili kolibandı hocam...
sizce bu ikilinin alıp veremediği nedir? ve sizce galip kim gelir?![]()
O parayı hocaya eft yap daha hayırlı bir işte kullanıp kendime rolex saat alayımSezen ben tercumandan vazgeçtim keskin nişancı falan tutmaya karar verdim :u26
Bence bu işi Cuma günü yapalım daha büyük sevap alırızlmazz
Sen bi özele gelsene bu iş buradan olmayacak :azr :s72
Kolibandı Aramızda para toplayalımda iyi doktor bulalım abi![]()
O tedaviye yetecek para bizden çıkmaz :y![]()