• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir şey olmaz di.

Unutmak mümkün mü sabah uyandığımda doğum günü mesajları alıyorum sevdiklerim den ve doğum günüme az kaldı.. :))

Nasıl makyaj yaparlardı sonra ?

İtachi'nin karşısına çıkacak bir babayiğit tanımıyorum ben :D Ama Yondaime ile dövüşmesini çok isterdim :D Ayrıca dublaj çok berbat be :D
Yondaime hasta olmuş doktor dövüşmesini yasaklamış maalesef bu isteğin gerçekleşemez??
Ayrıca dublaj gerçekten çok kötü biliyorum yapacak birşey yok??

Yondaime hasta olmuş doktor dövüşmesini yasaklamış maalesef bu isteğin gerçekleşemez??
Ayrıca dublaj gerçekten çok kötü biliyorum yapacak birşey yok??
Öldü geri döndü be ne hasta olması hiç bir şey olmaz ona ama huzurla uyusun oğlu şanını yürütüyor :D
Evet bazı film ve diziler kesinlikle dublajla izlenmemeli bu dizinin 500 bölümlük arşivi var arada açar izlerim, bugün de izleyeceğim çok belli :D

Öldü geri döndü be ne hasta olması hiç bir şey olmaz ona ama huzurla uyusun oğlu şanını yürütüyor :D
Evet bazı film ve diziler kesinlikle dublajla izlenmemeli bu dizinin 500 bölümlük arşivi var arada açar izlerim, bugün de izleyeceğim çok belli :D

Ne kadar etkileyici bir sahne?
Zaten orijinal izlemeyi tercih ediyorum Türkçe seslendirmeler karaktere o kadar zir oluyor ki beğeneceğim varsa da beğenmiyorum??

İzle de bana da özet geç, sana zahmet olacak ama??

Ne kadar etkileyici bir sahne?
Zaten orijinal izlemeyi tercih ediyorum Türkçe seslendirmeler karaktere o kadar zir oluyor ki beğeneceğim varsa da beğenmiyorum??

İzle de bana da özet geç, sana zahmet olacak ama??
Neresinden başlayıp anlatayım buralara gelene kadar neler oluyor neler :D
Bu sahne efsanedir ama en efsanesi diyemeyeceğim. Naruto'nun tek başına pain ile dövüştüğü sahnede gözümden bir damla yaş gelmiş olabilir :D

Neresinden başlayıp anlatayım buralara gelene kadar neler oluyor neler :D
Bu sahne efsanedir ama en efsanesi diyemeyeceğim. Naruto'nun tek başına pain ile dövüştüğü sahnede gözümden bir damla yaş gelmiş olabilir :D
Özet denilince aklına ne geliyor acaba ??
Bi daha izleyince iki damla yaş gelmesi lazım??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri