• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Güçlü kadınlar istiyorsunuz.Güçlü ve cesaretli.Sizinle korkmadan sevişebilecek kadınlar istiyorsunuz.Sizin için başkasını öldürecek kadar korkusuz kadınlar.Şehirlerini, evlerini, şarkılarını, terk edecek kadınlar.Sizin için şiirler yazacak kadınlar istiyorsunuz.Sonra onları hayatı boyunca bir şiir bile ezbere bilmeyen korkak kadınlar için terkediyorsunuz.”

Ilk uçağa binmem "KKTC - Izmir" arası, ikincisi ise; "Elâzığ - Izmir" arası oldu. :D
Üçüncüsü ise, "Denizli - Istanbul" olması yakın. :D :D :D :D

çok güzel ya :D sadece inerken biraz sıkıntı yaşıyorum onun haricinde seviyorum uçak yolculuğunu :)

Sağlık çok önemli bir konu ama son zamanlarda pek dikkat edemiyorum sağlığıma açıkçası.

" Eskiden üzüntülerim gözyaşıma varmazdı.
Eskiden güneş benimdi, ele güne yanmazdı.
Eskiden bu şehirde ben yalnız kalmazdım.
Bir insanın kapısı dostum, arada çalmaz mı? "

Benim Aklımdan Zorum Var, Şanışer​

Hayır ifade özgürlüğü kısıtlanamaz, kısıtlama durumunda kaos olur. Düşünceler ifadeye, ifadeler de eyleme dökülür. Beyinden geçen düşüncelere sansür konulabilir mi?! Bu bağlamda bireyler düşüncelerini ifade etmeden de eyleme dönüştürebilir.

Din araştırmayı teşvik eder, bilim de o doğrultuda ilerler. İki olgu arasında pozitif korelasyon vardır, engelleme gibi bir tezat düşünülemez.

UFOlara inanmıyorum.
Ama uzaylılar olabilir neden olmasın. Varsa da evrenlerinin, yaşadıkları galaksinin, kullandıkları enerjinin, teknolojilerinin her şeylerinin bizden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri