• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok olmasın çok gereksiz dolar forum

İdam istiyoruz Pisadam :D zapukları ipinden sallandırak :D gerisinide salıverilen gitsin:D

Bayılırım

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani olmasada olur zeytin yağı tek terchiim aslında baskın tadları sevmem ama olsada yerim ..

Özellikle spamlara karşı bir af istiyorum. Uslu dururlarsa moderatörlük bile verilebilir :sigara

Şu aralar oynamasam da biliyorum. İlkokulda derecelerim vardı :D

Yanlış yapmışlar ki forumdan uzaklastirilmislar

Geri dönmelerine ihtiyaç yok zannimca

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Moderatörlerimizden.. Gördüğüm kadarıyla sıcak kanlı samimi içten bir arkadaşımız. Kısa sürede forumun sıcaklığına alışan çalışkan bir arkadaşımız. Tanıştığımıza sevindik MF ailesi olarak. İyi ki tanıştık iyi ki aramızdasın. Nice güzel günlere dileklerimle...

kısa sürede sanki yıllardır burdaymış gibi burayı beimseyen bir arkadaşımız ve her zaman çizgisini koruyan biri. Gülendam Nickinide ilk gördüğümden beri anlamsızca aklıma bir adan altaki şarkıyı getirten forumdaşımız.:)

İlk nicikin okuduğumda gülenadam diye okumuştum bunu her seferinde söylüyorum çok sıcak kanlı hemen kaynaştık. Espriden anlıyor çok sempatik yeşile dönmüş hayırlı olsun. Çok tatlı sempatik biri :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri