• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda ilk Tanisip kaynasitigm Cana yakin ve yardimsever arkadasim.. sakin bi okadarda sessiz.. hersey gonlunce olsun umarim

ben seviyorum bekletmeyi ya :D hep bizmi beklicez ibret olsun bişi olmaz:D bekesinler işleri ne :D

paylasmlarını severek takip ediyorum kişiliği oturmus sıcak kanlı iyi bir mf uyesi dicektim bi anda aklıma geldi moderatoru ...iyi varsın

Karşılıklı bekletilmek hoş değil. Ama uyuşuk erkek en sevmediğim -.-

soru biraz garip evlenmeyi düşündüğüm insanın dış görünüşünü niye umursayım zaten onunla evlenmeyi düşünüyorsam görünüş olayını geçmişizdir

mesleğin öğrencilik ise siyasi faliyetlerin olmamalı tamam bir düşüncen görüşün olabilir ama o kadar da kalmalı

sevdiğiniz kişi tarafından ise şımartır

güzel para kazandılar
bir şeyin dönüşünü izlerken neden insanın stresi gitsin ki

Bende aldım ama işe yaramıyor
Ama her yerde satılıyor
Kntr yükleme merkezlerinde bile var

valla gorduğum en luzumsuz ama en hızlı yayılıp çok hızlı ve karlı satılan urunlerden iyi parasını yedim alanlara tesekkurler :D ben izlerken strese giriyorum :D

valla gorduğum en luzumsuz ama en hızlı yayılıp çok hızlı ve karlı satılan urunlerden iyi parasını yedim alanlara tesekkurler :D ben izlerken strese giriyorum :D
Sende sattın galiba
Işıksız 10 lira isiklisi 20 ve
beşlisi :50 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri