• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende ekimseyle gruplasmiyorum kendi cabimda takılıyorum

Aileden uzakta okumak

Her ne kadar sizi biraz daha öz güvenli ve serbest yapsa da, bir yerden sonra ailenizin yanında olmayışının eksikliğini hissediyorsunuz. Ve onları çok özlüyorsunuz..

ben grup kuraym bari herkes kendi basına madem :)

sülümanın yeri;):f38:

Gruplasma oldukca gereksiz ve Cocukca .. Koskoca insanlariz, Tek basimizada hareket ederiz. ama bundan 10 sene once takildigim forumda Vardi grubum, lider bendim:D o zamanlar grup halinde takilmak guzeldi msnde felan ama artik cocukca geliyor.

Ailemden ayri hic ozgur oldugumu Hissedemedim, Aksine kendimi hep yalnoz hissettim..Aramizda ki 3 saatlik mesafeydi sukur ki..

Himm, bilmiyorum hic duymadim desem Cahil demessin InsaAllah :)

Kitaplarını da okudum. Kitapların filmleri de yapıldı. Onları da izledim.
Jules Verne bilim kurgunun babası olarak biliniyor. Denizaltı icat edilmeden yıllar öncesinde yazdığı deniz altında yirmi bin fersah kitabıyla resmen geleceği öngörmüş. Tabi sadece bununla sınırlı değil.

3 saat yolum var. O yüzden dert etmiyorum.

Kaç kitap okuyunca alim oluyor ki insan?
Bence cahilliği bilgiyle ölçemeyiz. Bizim bilgimiz de kimine göre az, kimine göre fazladır. Asıl cahillik öğrenmeye kendimi kapatmaktır. Bir şeyi olduğu gibi kabul etmek ve araştırmamaktır. Körü körüne inanmak tabiri var ya belki biraz onu da katabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri