Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısınız beyefendi önden sizi alalım buyrunŞişşş arkadaşlar bu sayfa karantina altına alındı lütfen dışarı alalım sizi teşekkürler
Yaşlıları etkiliyormus benim yaşım genç daha, siz çıkın gençler halleder buralarıOlurmu öyle ben emektarım sayfayı karantinaya ben aldım temizleyecem sen kaç kurtar kendini
Eğitimi öğretim kısmını geçtik araştırma bölümü olan cleanmaster alanindayim,o yüzden yaşlı insanlara karşı hep saygılı olmuşumdur işimiz bitince bilgilendirme mesajı tarafınıza yollanacaktırdeneyimli her zaman iyidir. Bir ayağımız çukurda zaten o yüzden temizlemek bize düşer yıllarımızı verdik nerden gelmiş ne olur bakar buluruz biz siz daha dediğiniz gibi gençsiniz sizi bu bölüme alalımEğitim - Öğretim

var karantinayadayız dedik yaSıkıntı yok okadar. varmı itirazı olan![]()
Sizin şekerleme yapma vaktiniz gelmiştir, siz gidin durdukça "huysuz ihtiyara" dönüşeceksinizvar karantinayadayız dedik ya
Allah var sıkıntı yok lego elbet herserde vardır bir hayırvar karantinayadayız dedik ya