• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet oldu.
Hatta anlatayım birini, belki size de faydası olur. Ben çok etkilenmiştim.
Canlı müzikte arkadaşımla oturuyoruz, yaşlı bir kadın dans ediyor. Herkes ona bakıp gülüyordu, asla anlam verememiştim neden güldüklerine. Sanırım mutlu insanlara alerjimiz var milletçe :) Kadınla göz göze geldik ve gülümsedim, yanıma geldi peçeteye "neden dans etmiyorsunuz yarın olmayabilir" yazdı. Ben de çok utangacımdır, hareketsizimdir o dönemler. Peçeteyi çevirdi ve "ben kanser hastasıyım" yazdı. Gülümseyip dans ederek uzaklaştı. Asla aklımdan çıkaramadım o kadını. Şimdi nerededir, yaşıyor mudur bilmiyorum ama kaç sene oldu o peçeteyi hala saklarım. Artık utanmıyorum, yarın olmayabilir düşüncesiyle hareket ediyorum. İyi ki rastlaşmış yolumuz (:

Evet çok ağrıyordu çıkmıyordu ??

Yanından geçtim ?

Oldu tabi kazanamamışımdır ??

Hayır sonra yanlış anlaşılıyor.

Ç❤️❤️❤️k

Tanımıyorum ama nickini çok gördüm her forumda kayıtlı üye o kadar forum nasıl buluyor bilmiyorum. :D ama burda gördüğüm kadarıyla kendi halinde biri hayatınızda başarılar dilerim.

Evet oldu. Hepsi birer tecrübe idi :)

Hiç kimse kimseden üstün değildir. Kendine yapılmasını sevmediğin şeyleri bir başkasına da yapılmaz. tabi ki hayır herkesin kendi hayatı saygı duyuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri