• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cesaret durumu cinsiyetle çok ilgili değil. Ancak genel teamül kızların söylememesi, erkeklere söyletme , kızın da kabul etmesi yönünde gerçekleşiyor...
Karar alıcı, hatta teklifi bile karşı tarafa söyletme konusunda belirleyici olan kadınlar. bizde kendi irademizle ilanı aşk ediyoruz diye kendimizi kandiralim:D

Kız evi Naz evi ?

(
Cesaret durumu cinsiyetle çok ilgili değil. Ancak genel teamül kızların söylememesi, erkeklere söyletme , kızın da kabul etmesi yönünde gerçekleşiyor...
Kadın belirleyici karar alıcı, hatta teklifi bile karşı tarafa söyletme konusunda belirleyici.. bizde kendi irademizle ilanı aşk ediyoruz diye kendimizi kandiralim:D
Bence kişinin kendiyle ilgili bir durum mesela ben söylerim karşı taraftan beklemem teklif de olmaz.konuşarak sevgili oluruz saten??

Sen istisnai birisin:)
Sıradan insan davranışından bahsetmek istedim.
Harika kadın davranışınadair birşey söylemek istesem @Pozitivizm e bakin derdim:)

Söyleyen daha cesurdur ?
Sevdiğin sevmezse karışmam ??

Odabir risk..
Aynı anda biri seni seviyorum diyip diğeri en sevdiğim arkadaşım derse ayıkla pirincin taşını ..
Bu travmayı kimse haketmiyor ??

Bende karşı taraf ne der, ne düşünür demeden konuşurum.. hissettiklerimi söylediğimde kendimi daha iyi hissediyorum, sonucun ne olacagindan bağımsız olarak...

İki taraf da karşılıklı hisler doğrultusunda olacak zaten herhalde senin sevdiğin seni sevmeyebilir önce emin olmak lazım??

Emin olmak için küçük sorular sormak lazım dimi...
Hafif flörtümsü...
İkimizde kokoreç seviyoruz, ikimizde kahve sonrası ıslak hamburger atıyoruz, bu sence tesadüf olabilir mi, bu bi işaret olabilir mi acaba? Gibi birşeyler söylersem bence olur diye düşünüyorum bu iş...
Hadi inşallah ??✨
Not: şu an kendimi inanılmaz çapkın hissediyorum.. maşallah diyim de kendime nazar değdirmiyim ?️

Son düzenleme:
Kokoreç, kahve, ıslak hamburger seven kişileri belirle sonrasında ilgiye göre tepki alırsın da beni kafadan ele ıslak kuru hamburger hiç sevmem??

• Beğen
Tepkiler: Nur
Şansına küs derim.

Sana hayatının piyangosu vurdu ama ama sen çok küçük bi şeyden dolayı kaybettin...
Tüh ya... Nasıl bi şanssızlıkdır senin bu yaşadığın... Kime anlatsan inanmaz bu talihsizliğini.. hayatının fırsatını ıslak hamburgerden dolayı kaybetmek.
Büyük travma yaaaa şu anda yaşadığın inan :( Ama iyi tarafından düşün, herhangi bi eksikliğinden dolayı değil bu durum..
Tamamen kaderin cilvesi diye düşünmek lazım bu durumu. Belki öyle biraz daha rahatlatırsın kendini?

Çok yıpratıcı ve yıkıcı oldu gerçekten kendime gelmem çok zor olacak ama ıslak hamburger nooo onunla aramızda birşey olması imkânsız???

Bu üzüntübe bi nebze olsada iyi gelmesi için sana ıslak hamburgeri kurutarak gönderiyorum .. hadi yine iyisin...
Hem nefis bir insanım, hemde çok düşünceli ..
Kendime kalp gönderiyorum kalp ❤️
Nezaketime, kibarlığıma bak, otur ağla kaderine. benim şu an yaptığım çok asil bir davranış bence...
Beni Fransız mürebbiyelerin büyüttüğünü söylemişmiydim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri