• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Severdim

çocukken kar topu içine çakıl taşı koyardım. :D

eskiden severdim kovboy şapkalı marlboro, camel reklamlarını ama içen içer yine kapkara olsalarda. :D

Bana huzur verme, herşeyden şikayet et, dırdır yap sürekli, hiçbir şeyden tatmin olma beraber olduğumuz anların tadını cikartmamiza izin verme ama yanıma bakımlı gel... Yerim öyle bakımı..
Bir ilişkiyi sağlıklı ve güzel bir şekilde sürdürebilmek için daha öncelikli olan şeyler var; saygı, özen, anlayış, sabır, iyi niyet gibi... Bunlar olmadıktan sonra sabaha kadar bakım yapsan nolur..

Üslupla değil içerikle uğraşmak lazım...

• Beğen
Tepkiler: Nur
Bana huzur verme, herşeyden şikayet et, dırdır yap sürekli, hiçbir şeyden tatmin olma beraber olduğumuz anların tadını cikartmamiza izin verme ama yanıma bakımlı gel... Yerim öyle bakımı..
Bir ilişkiyi sağlıklı ve güzel bir şekilde sürdürebilmek için daha öncelikli olan şeyler var; saygı, özen, anlayış, sabır, iyi niyet gibi... Bunlar olmadıktan sonra sabaha kadar bakım yapsan nolur..

Böyle bi insanı hayatına almayacağına göre bakımlı olup olmaması ile ilgilenmemek normal,ama burada ki konu zaten hayatına almış olduğun insanın bakımı yoksa sevgi,saygı yoksa o ilişkiye ilişki bile demem ki ben bide bakımına mı bakacağım??

Aynen öyle haklısın her konuda

Ayran gönüllüyüm olmuşumdur ?

Dizisi bile var ?

Aralarından hiç çıkmadım tartışamadılar ??

Çalışmak ayıp değil ne yapsın el mi açsın ?

Hayat kolay değil bebeğim kaçma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri