• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocukken 4-5 arkadaş bisikletlerimiz ile bir tepe köyüne balık tutmaya giderdik. Yolda sürekli virajlı bayırdı. Bayırın başında otostop ile traktör-kamyon durdurur, bisikletleri yükler çıkardık göle. Yüzer, balık tutardık. Daha sonra o bayırdan bisikletle sallanırdık aşşağı.

Çocukken bu bizim octoberfest'imiz gibi birşeydi. Öyle her zaman olmazdı ama oldu mu da geceden uyuyamazdık.

Otostop deyince aklıma geldi işte. :)

Yapmadım, itiraf etmeliyim ki ne olduğunu bile çok geç öğrendim.

Dürüst olayım bu olay aklımın ucundan hiç geçmemişti.Bir youtube sitesi adını vermek istemiyorum. Herneyse biri video paylasmıs sesli ilk video falan demiş. O konulu videoda on numara tutulmus ve devam ediyor. Neyse ilk video paylaştım oraya keyfimden paylastıgımdan oturu hemde konunun yanlıs yerde oldugu silinmiş. Bide utanmadan keyiften paylaşım diyor. Allah şahit keyifle ilgili bir durumda ne yaptım nede his verdirdim. Ben boyle kendi cıkarları pislikleri için beter bir site gormedim. Otede Allah yardımcıları olsun. İşleri cok zor !!! Neyse ikinci video paylastım onada utanmadan kurallar falan var diyor. Madem kural falan var neden izin veriyorsun birinin yaptıgı videoya !! Gozumu cok pis dondurdu kolay kolay da böyle olmam. Soyleyeceklerimi söyledim ve terkettim orayı yine satasmaya devam ederlerse ki yaparlar. Bunları yapan insan her haltı yapar.Neyse oyle yani dertleşmek istedim hepsi bu .. :el

Dostum ben hiçbirşey anlamadım. Videona yorum mu yaptılar ?

Dostum ben hiçbirşey anlamadım. Videona yorum mu yaptılar ?

Dostum konuda herşeyi net anlattım. Kısa ozet geçeyim o halde iki tane video paylaştım ve iki konuda kapandı ilkinde uyarı falan gelmedi kuraldan da bahsedilmedi. İkinci paylastıgım da güya kural varmıs ki ben oyle bir kuralın var olduguna inanmıyorum. Simdi koymuslardır bir halt olmasın diye..Paylaşım yaptıgım sitede bir youtube sitesi ! Allah askına youtube sitesinde hiç video paylasma yasagı olabilir mi ? Neyse bir video konusu daha vardı benim değil ben paylasmadan oncede duruyordu. Bende zaten o yuzden paylaştım kendi videolarımı yasak değildir diye. Aklımın ucundan da geçmedi yasak değildir falan ! Madem boyle bir kural var neden ilk videoya izin veriyorsun baskasının ve hala onun konusu daha devam ediyor ? Utanmadan benim konumu kapatıyor. Üstelik üstlük bide üyeliğimi askıya alacgını soylüyor. Musait olsaymıs ban atarmıs bide artistliğe bak .. Böyle admin olunmaz. Bende cok forumda adminlik modluk yaptım ama asla boyle bir tutum ne sergilerim nede haksızlıga izin veririm.

Dostum konuda herşeyi net anlattım. Kısa ozet geçeyim o halde iki tane video paylaştım ve iki konuda kapandı ilkinde uyarı falan gelmedi kuraldan da bahsedilmedi. İkinci paylastıgım da güya kural varmıs ki ben oyle bir kuralın var olduguna inanmıyorum. Simdi koymuslardır bir halt olmasın diye..Paylaşım yaptıgım sitede bir youtube sitesi ! Allah askına youtube sitesinde hiç video paylasma yasagı olabilir mi ? Neyse bir video konusu daha vardı benim değil ben paylasmadan oncede duruyordu. Bende zaten o yuzden paylaştım kendi videolarımı yasak değildir diye. Aklımın ucundan da geçmedi yasak değildir falan ! Madem boyle bir kural var neden ilk videoya izin veriyorsun baskasının ve hala onun konusu daha devam ediyor ? Utanmadan benim konumu kapatıyor. Üstelik üstlük bide üyeliğimi askıya alacgını soylüyor. Musait olsaymıs ban atarmıs bide artistliğe bak .. Böyle admin olunmaz. Bende cok forumda adminlik modluk yaptım ama asla boyle bir tutum ne sergilerim nede haksızlıga izin veririm.

Eğer videonda telif hakkı içeren ses veya görüntü var ise istedikleri gibi kaldırır, üstüne tazminat davası bile açabilirler.
Belki de öyle birşeydir.

Eğer videonda telif hakkı içeren ses veya görüntü var ise istedikleri gibi kaldırır, üstüne tazminat davası bile açabilirler.
Belki de öyle birşeydir.

Öyle birşey yapmaları mumkun değil. Cunku video benim !! :u22 Dava acsalar bile ellerinde patlar.:u30 İntro müziği koydum sadece onuda ben kendim kırptım kıstım. Buda bir suc değil asla ..

Hayır senin de atıyorum editlerken bir şarkı koymuşsundur bir ses vardır. Bir görüntü görünüyordur falan. Yoksa kolay kolay kaldırılmamalı.

Hayır senin de atıyorum editlerken bir şarkı koymuşsundur bir ses vardır. Bir görüntü görünüyordur falan. Yoksa kolay kolay kaldırılmamalı.

Bu videoda bir gram suc birşey yok !

Güzel kardeşim intro müziği cok normal bir suc değil bu dava acsalar bir sorun olmaz kesinlikle bana karsı .. Suc olsa youtube zaten yasaklar kondurtmaz asla .. İntro mesajları hele bunlar hic suc değil .. Dediğim gibi suc olsa youtube indirir havamızı herkes yapıyor yav ! Onlara birşey olmuyor da olan bizlere oluyor.

Güzel kardeşim intro müziği cok normal bir suc değil bu dava acsalar bir sorun olmaz kesinlikle bana karsı .. Suc olsa youtube zaten yasaklar kondurtmaz asla .. İntro mesajları hele bunlar hic suc değil .. Dediğim gibi suc olsa youtube indirir havamızı herkes yapıyor yav ! Onlara birşey olmuyor da olan bizlere oluyor.

Ya allah allah. Sen intro müziği diye atıyorum 50 cent'ten yada bilindik birinden şarkı koyarsan kaldırırlar. Ama herhangi bir DJ'in yaptığı alelade bir step parçayı koyarsın. Onu da en fazla ya 14 yada 12 saniye.

Onları göz önünde bulundur.

Ya allah allah. Sen intro müziği diye atıyorum 50 cent'ten yada bilindik birinden şarkı koyarsan kaldırırlar. Ama herhangi bir DJ'in yaptığı alelade bir step parçayı koyarsın. Onu da en fazla ya 14 yada 12 saniye.

Onları göz önünde bulundur.

Sitenin kaldırıpda youtubenin kaldırmaması saçma .. Sana mantıklı geliyor mu dostum ? Neyse ben düşüncelerimi söyledim. Güzel desteğin ve yardımın için ayrıca teşekkür ederim. :thumbsup:t14

Son olarak game of thrones videomda bir gram ne müziğim vardı sadece benim teorilerim falan vs.. Benim sesim baska hiçbirşey yoktu. Onlar canlarını isterlerse kaldırırlar canları istemezlerse kaldırmazlar bu kadar basit kardeşim .. Teşekkür ederim tekrardan.

"Kadınlar futboldan anlamaz" görüşüne katılıyor musunuz?

Katılmıyorum bazıları gayet iyi anlıyor. Hele ki kadınlar lig'ini izlediğimden beri bu tezi çürütecek hayli bayan olduğu kanaatindeyim.

Ruh eşi diye birşey gerçekten var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri