• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasılda bilirmiş teysesi hangi türküleri seviyormuş amanda aman dezesinin bidenesi El Presidente ::D yazdım köşeye zifiri karanlıgı :D:D

Nasılda bilirmiş teysesi hangi türküleri seviyormuş amanda aman dezesinin bidenesi El Presidente ::D yazdım köşeye zifiri karanlıgı :D:D

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :s69

cikar-onu-aklindan_1115203.jpg

Yaaaaaaa yaşlıyım ama bunak deilim işde :D aklıma düşürdün karpız kabugunu artık zifiri karanlıgı sesizligi unutmam ben:honk::honk:

@@Thundeers in kül bastısı iyi olur :D yemek tarifleri içinde lime lime edecem onuda :D LiyA ya kıyamam beee o benim kuzum :can yani erkekler yandınız siz :D

savaş mı istiyorsunuz evlatlar kamonnnnn :D yenilen velisini çagırırsa atarım sizi forumdan :D

Yenen yenileni sesiz sedasız sesiz sesiz gömer rametlilerin yanına dimi ya :D

oyundan atılcas şimdi formatı yerle bir ettin :hih:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri