• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ArkadaşLar Sizce 14 Şubat Kutlanmalı Mı Yoksa Kutlanmamalı mı ? ßu Konuda Naçizane Fikirlerinizi Başlık Altında Sunarsanız Sevinirim ...

Şayet karşı taraf bunu anlayacak yeti ye sahip ise kutlanmalı, fakat değersizleştiricek ise kutlanmamalı...

Sevgi(li) sadece 14 şubatta ele alınacak kadar basit olmamalı. 2 sevgili için hergün sevgililer günü olmalı. Unutulmamalıdırr ki sevgililer günü sadece hediye almak değildir bu yüzden her günü sevgililer günü gibi yaşamak 2 sevgili arasındaki gerçek sevgiyi ortaya çıkarır.

Teşvik edici sebeplerin olması sorun yaratmaz kutlanmalı.

Gerçekten seven için, o gün sadece bahane..
Netice de, sadece sevgililer gününde hediye alınıp, gezilmiyor.
Bilmem anlatabildim mi?

Pisadam. Kimse unutmasınKi. Bu forumdaki emeğin tartışılmaz. Eskiden olduğu gibi. Hiç Bir zaman. GidenLer İçin GeLenLer Çare oLmaz Demedik Demeyiz. Nasılki teknolojiyi yakalıyoruz. Geride KalanLarın Yapamadıklarıyla Eminim. Bu yonetim Yaparak Daha iLeriye Gidicekdir.

Pisadam. Kimse unutmasınKi. Bu forumdaki emeğin tartışılmaz. Eskiden olduğu gibi. Hiç Bir zaman. GidenLer İçin GeLenLer Çare oLmaz Demedik Demeyiz. Nasılki teknolojiyi yakalıyoruz. Geride KalanLarın Yapamadıklarıyla Eminim. Bu yonetim Yaparak Daha iLeriye Gidicekdir.

Güzel düşüncelerin için öncelikle teşekkür ederim @Dejavu,

Geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı lakin geçmişte yaşanan bazı sıkıntılar dolayısı ile ayrılmamış olsaydım şuanki nokta çok daha farklı olabilirdi.

Geldiğim gün itibariyle köklü bir değişikliğin olabileceği sinyalini vermiştim ki sadece biraz zamana ihtiyacımız var.

Yeni bir yönetim ile yeni bir süreçte başarılı olup olamayacağımızı ileriki zamanlarda görüp değerlendireceğiz.

Tek dileğimiz kavga, gürültünün olmadığı herkesin girdiğinde keyifle zamanını geçireceği bir forum yaratmaktır bunuda zamanla sağlayacağımıza inanıyoruz.

.

Önüme bi hatun çıktı:D çarpmımm diye yere kapaklandım hatun milleti:D her yerde aynı

Bu yonetim cok degismesi forumun gerilemesine neden olur. ama ki onceki yonetime gene de tsk ederis :) yeni yonetime tsk ederim . Ama pek omur bicmiyorum

Mantıklı bi karar olmuş. Kafasına göre at koşturanlar ayıklanmış. başarılar pisadam.

Forumlar da şahıslar gider yerlerine yenileri gelir.Bu hiç bir zaman , hiçbir forumun sonunu getirmez.Gidenler içinde kalanlar içinde Hayırlısı Olsun. Ben Pisadamı tanıyan ve daha önce onunla aynı ortamda forum yönetmiş biri olarak yazmadan geçemedim.Bu konuda üzerınde bir bilgi ve beceri tanımıyorum.Eminim ki MegaForumu aldığı yerden çok daha iyi yerlere taşıycaktır.Megaforum için hayırlı olsun yeni dönem....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri