• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010




~ Virtue

Söylediğim Sözün Arkasındayım
Korkmuyorum...
Şuandan Itibaren Artık Arkama
Hiç Bakmıyorum :s82 dinle ben sevdim bunu :s82








 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Instagram'a Nasıl Reklam Verilir?

9oWYk5.png

Instagram’da verilecek reklamların dönüşleri oldukça yüksek olurken, kişilerin doğru hedef kitleye ulaşabilmesi, maksimum verim alınmasını sağlamaktadır. Instagram için reklam verme noktasında pek çok kişi sorun yaşarken, belirtilen adımların takip edilmesi ile birlikte sosyal medyada reklam yayına başlamak oldukça kolaydır. Instagram için yapılan düzenlemeler sonrasında reklamlar daha ön plana çıkarken, kişilerin reklamlar üzerinden yapacağı tanıtımlar ve geri bildirimler ile birlikte kazançları da artabilmektedir.

Instagram, Facebook tarafından alındıktan sonra pek çok işlem Facebook üzerinden yapılmaya başlandığı için reklam işlemlerinde de kişilerin Instagram yerin Facebook üzerinden işlemlerini yapmaya başlaması gerekir. Reklam yapmak istediğiniz Facebook sayfasına giriş yaptıktan sonra sayfa ayarların giriş yaparak, Instagram Reklamları bölümü seçilmelidir. Bu seçim yapıldıktan sonra se kişilerin Instagram üyeliği ile oturum açması istenmektedir.

o3qdBb.png

d3lL1X.png

Oturum açıldıktan sonra iki sosyal ağ arasında bir köprü kurulmaktadır. İşlemler tamamlandığında ise kişiler Reklam Oluşturma Akışı üzerinden kolay bir şekilde reklam vermeye başlayabilmektedir. Reklam verme noktasında kişilerin farklı seçenekleri bulunduğu içini iş modeline ve reklam planlamalarına göre kişiler seçenekleri değerlendirmelidir. Kişilerin reklam vermeden önce reklam politikalarını da okuması ve buna uygun bir şekilde reklam çıkması da önemlidir.

Mp81N1.png
 

J0K3R

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
4 Ağu 2013
Konular
9
Mesajlar
27
MFC Puanı
50
rMyA5N.jpg

YkVYdl.jpg

lj4MQb.jpg

XklabR.jpg

WkoNo2.jpg

lj4M4b.jpg


GO Keyboard Android'in klasik klavyesinin yerini alan, daha fazla özelliği olan ve kullanımı kolay bir uygulamadır.Böylece çalışmanı ve yazmanı geliştirirsin.

GO Keyboard içindeki bir çok özelliğin yanı sıra, bir çok farklı dilde de destek alabilirsin. Böylece sadece yazdığın kelimeleri tanımaz aynı zamanda kullandığın dile göre taslağı da değiştirir.

GO Keyboard üzerinde dikkat çeken diğer bir özellik ise kelime tahminidir. Böylece en sık kullandığın kelimeleri sadece kelimenin bir ya da iki harfini yazarak daha hızlı yazabilirsin. Kısacası ne kadar çok yazarsan, ileride yazma hızın bir o kadar artıcak.

GO Keyboard emoji klavyesi kullanma yeteneğinin yanı sıra herhangi bir dildeki bir kelimenin anlamını söyleyen birleştirilmiş sözlüklere de sahiptir. Ayrıca, bu uygulamanın kullanımını geliştirebileceğin bir çok eklentiye de sahiptir.Milyonlarca indirme gösteriyor ki, GO Keyboard Android üzerindeki klasik klavyeye en iyi alternatiftir.

 

J0K3R

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
4 Ağu 2013
Konular
9
Mesajlar
27
MFC Puanı
50
1v7NEB.png


Automatic Call Recorder Pro adlı program “Appliqato” tarafından tasarlanmış bir programdır. Program sayesinde telefonunuzla yapacağınız istediğiniz bir aramayı kaydedebilirsiniz. Hangi armaları kaydedip hangilerini silmek isterseniz bunları ayarlayabilirsiniz.

v5yZPr.png


 

J0K3R

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
4 Ağu 2013
Konular
9
Mesajlar
27
MFC Puanı
50
57qkZA.png


Android cihazlarda klavyede yazma hızınızı arttıracak çok başarılı bir uygulama olan ai.type Klavye plus ile yazdığınız kelimeleri otomatik tamamlayacak ve sizi kelimeyi tam yazma zahmetinden kurtaracak.

Profesyonel olarak ne yazmak istediğinizi hızlıca sezer ve otomatik olarak kelimeyi tamamlar. ai.type Klavye plus yazma deneyiminizi özelleştirir . klavye düzenini ayarlar , farklı temalar sunar, renkler , yazı tipleri ve kendinize özgü klavye düzeni. Uygulama türkçe dahil 35 dili desteklemektedir.

21PkLO.png


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst