Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
When strangers are coming...
They come to your house,
They kill you all
and say,
Were not guilty
not guilty.
Where is your mind?
Humanity cries.
You think you are gods.
But everyone dies.
Don't swallow my soul.
Our souls LiyAReyyAn
Android işletim sistemi kullanıldığı ilk günden itibaren giderek daha da popüler hale gelirken pek çok telefon üreticisinin de ilk tercihi durumunda. Android işletim sisteminin kolay geliştirilebilir olması ve uygulamalarından ek geliştirmelerin hazırlanmasına kadar sunulan araçlar ile birlikte kolay bir şekilde işlemlerin yapılabilmesi işletim sisteminin tercih edilmesini sağlıyor.
Google da bu işletim sistemine oldukça güvenirken, sürekli güncellemeler ile kullanıcılara yeni özellikler sunuluyor. Bu şartlar Android işletim sisteminin günden güne artan bir kullanıma sahip olmasını sağlarken Geliştirici Konferansı'nda paylaşılan pek çok bilgi oldukça ilgi çekici.
Dünya genelinde satılan her 10 akıllı telefondan 8'nin Android işletim sistemine sahip olduğu görülürken özellikle 2016 yılının ilk üç ayındaki verilere göre Android, pazar payını da arttırmış durumda.
Android işletim sistemine sahip son bir yıl içerisinde tanıtılan telefon modeli 600 olurken Samsung, Huawei, Motorola, Lenovo ve HTC gibi markaların da tek tercihi Android.
Aynı zamanda Android uygulamalarıyla da büyük ilgi görürken kullanıcılar sadece 2015 yılı içerisinde 65 milyar Android uygulamasını indirdi. Google Photos uygulaması üzerinden Google sunucularına gönderilen selfielerin 24 milyar olduğu belirtilirken bu durumda Google Photos uygulamasının kullanılmadan çekilen selfieleri de göz önünde bulundurulduğunda oldukça yüksek bir ilgi gördüğü de görüldü.
Yeni sürümleri ile birlikte kullanıcıları pek çok konuda kolaylık sağlayan Google bu alanda da liderliğini sürdürüyor.
Instagram kişilerin kişisel kullanımlarının yanı sıra firmalar tarafından da tercih edilen bir sosyal medyadır. Sosyal medya üzerinden iş hacmini artırmak ve potansiyel müşterilerine ulaşmak isteyen firmaların bu konuda işleri daha da kolay bir hale getirirken istatistik için yapılması planlanan yeni düzenleme firmaların işlerini büyük ölçüde kolaylaştıracak.
Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda takipçi analizi için gerekli altyapının sağlanabileceği ve artık Instagram hesapları üzerinden takipçi analizinin yapılacağı belirtilirken bu analiz ile birlikte takipçilerin pek çok konuda farklı bilgilerine erişim sağlanabilecek.
Kız, erkek, yaş aralığı ve paylaşımlar ile ilgili etkileşimde bulunan kişilerin yine detaylı bilgileri takipçi analizi üzerinden kolay bir şekilde yapılabilecek. Bu bakımdan firmaların satışlarına yönelik yapacağı paylaşımlarda kullanıcı kitlesini iyi bir şekilde analiz etmesi ve yapılan yayınlara kullanıcıların nasıl tepki verdiğini görebilmesi takipçi analizi sistemiyle çok daha kolay olacak.
Özellik Ücretli mi?
İlerleyen günlerde kullanıma sunulacak olan bu servisin nasıl adlandırılacağı, ücretli olup olmayacağı ise henüz net bir şekilde öğrenilmiş değil. Özel olarak sunulacak bu servisin ücretli olacağına yönelik iddialar gündemde yer alırken önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir güncelleme ile birlikte bu konudaki tüm detaylar da netlik kazanmış olacak.
Ayın En İyi Profili : ArtemiS
Ayın En Aktif Üyesi : Sezenim
Ayın En İyi Yazarı : Kolibandı abişim
Ayın En Yenilikçisi : SiB forumdan giderek en büyük yeniliği yaptı :y
Ayın En İyi Çıkış Yapanı : AdrenaLin
Ayın En Sabırlısı : LiyA
Ayın En Gizemlisi : @handem
Ayın En Iyi İkilisi : SadeReyyAn
Ayın En Yardımseveri : StigmatA abişim
Ayın En Kırılganı : Sheeran
Ayın En Delidolusu : benden daha delisini bulamadım
Ayın En Kibarı : ZeiBack
Ayın En Sempatik Üyesi : burcum
Ayın En Popüleri : Eylulüm
Ayın En Çok Konuşanı : Sezen
Ayın En Karizmatik Üyesi : AlaaddinKaraca abi
Ayın En Fanatiği : LeGoLaS
Ayın En Neşelisi : Sezenim
Ayın En Somurtkanı : s3rdar abim :y
Ayın En Ciddi Üyesi : Pisadam
Ayın En Sakini : Ros
Ayın En Duygusalı : Liya
Ayın En Cadi Üyesi : Sa_Dişim
En Çok Güvendiğiniz : StigmatA
En Sevilen Üye (Forum Genelinde) : Deepim
Yorumlarını En Beğendiğiniz Üye: Kolibandı
En Çalışkan Yönetici: Tartışmasız ArtemiSim
Ayın En İyi Profili : ArtemiS
Ayın En Aktif Üyesi : Sezen
Ayın En İyi Yazarı : Kolibandı
Ayın En Yenilikçisi : Realist.
Ayın En İyi Çıkış Yapanı : AdrenaLin
Ayın En Sabırlısı : LiyA
Ayın En Gizemlisi : Bana Göre Herkes
Ayın En Iyi İkilisi : LiyAArtemiSLiyA ie ZeiBack babajanı : )
Ayın En Yardımseveri : StigmatA Olabilir.
Ayın En Kırılganı : Sheeran
Ayın En Delidolusu Sezen
Ayın En Kibarı : StigmatAKolibandıSawyer
Ayın En Sempatik Üyesi :Nicki unuttum kontes vardı : )
Ayın En Popüleri : ZeiBack
Ayın En Çok Konuşanı : Sezen
Ayın En Karizmatik Üyesi :-
Ayın En Fanatiği : LeGoLaS
Ayın En Neşelisi : Sezen
Ayın En Somurtkanı :Ben : )
Ayın En Ciddi Üyesi : Pisadam
Ayın En Sakini : Sawyer
Ayın En Duygusalı burcum
Ayın En Cadi Üyesi :-
En Çok Güvendiğiniz ros kendim : )
En Sevilen Üye (Forum Genelinde) : Kolibandı