• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,126
MFC Puanı
90,240
Taktım bugün bu şarkıya kendime gelsin..

[youtube]69vQLawDLUY[/youtube]
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
81Pma7.jpg
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Facebook Yorumlarında Video Paylaşılabilecek

ZdM6Xo.jpg

Facebook, kullanıcıların büyük bir vakit harcadığı platform olarak ön plana çıkarken, kullanıcıların artık bir eğlencesi daha oldu. Paylaşımların altında yapılan yorumlarda bugüne kadar video desteği sunulmazken, artık yeni özellik ile birlikte yorum olarak video paylaşımı da yapılabilecek.

Her ne kadar basit bir değişiklik olarak görülse de Facebook yorumlarında video paylaşımının yapılabilecek olması, gönderilerin çok daha fazla etkileşim almasını sağlayacak. Kişilerin video paylaşımları ile katkı sağlayabileceği bu yorum alanının, eski dönemlere oranla çok daha fazla kullanılması bekleniyor. Uzun yorumları okumayı seven kişiler artık videoların izlenmesi de mümkün olacak Facebook, giderek daha da kapsamlı bir hala geliyor.

Video Yorum Nasıl Kullanılır?
Video yorum özelliğini kullanmak isteyen kişilerin ek bir işlem yapmasına gerek kalmadığı gibi yorum yapar gibi video paylaşımı yapmak mümkün. Bu bakımdan yorum alanında yer alan bir fotoğraf veya video ekle seçeneği ile birlikte kişiler video paylaşımına başlayabilir. Video paylaşımında kişiler telefonları üzerinden hemen video çekerek de paylaşım yapabilecek.

veteknoloji
 
Üyelik Tarihi
13 Haz 2016
Konular
43
Mesajlar
695
MFC Puanı
6,600
Küresel ekonomi, küresel dünya, küresel birliktelikler...

Kültür sonuçta birbirlerinden habersiz/uzak toplulukların yaşayış biçimleri ise ve aradaki mesafeler, engeller kalktıkça artık toplumlar birbirleriyle iç içe giriyorlarsa, yozlaşma(Kötü bir tabir.) kaçınılmaz oluyor haliyle.

Bana kalırsa bu kültürlerin evrimi diye adlandırılmalı.
+ ve - konusunda ise pekte yorum yapabileceğimi sanmıyorum. Yani bir kültürün, bir topluma ne kadar getirisi veya götürüsü olabilir ?
Yaşayış tarzlarında ki ritüeller değişebilir, aynı kalabilir. Ancak toplumların yaşayış standartlarından yada kalitelerinden bir ödün vereceğini yada + puan getireceğini sanmıyorum.

Haa, dini ritüelleri de "kültür" diye okuyacak olursak durumlar değişebilir.

Yoksa bir köşede biri horon teperken diğeri düğününde halay çekmiş, pekte bir etkisi yok yaşamlara.
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Düğünlerde çal keke çal diyen tiplerin türemesi, hemen hemen bütün TV dizilerinin birbirinin aynısı olması, bir tane bile adam akıllı sinema filmimizin olmayışı, sahtekar bir gösteriş peşinde koşan yeni yetmeler Vs.

Bunlardan bahsediyorum, yoksa kültürün değiştiği bir gerçek. Bu değişim bazı kültür seviyelerinde sıkıntı yapmıyor, ama bizim gibi doğuyla batı arasında kalmış bir ülke de herkes birbirine daha da benzeşirken herkes kendini bir diğerinden farklı sanıyor.
 
Üyelik Tarihi
21 Eyl 2013
Konular
710
Mesajlar
3,834
MFC Puanı
1,720
Bu konu çok fazla detaya giriyor benim için. Çok fazla yorum kaldırmayacağını düşünüyorum konunun. Görüş farklılıkları yüzünden. Fakat kısa bir cümleyle, kendimizi toparlamazsak, gidişimiz hiç hayra alamet değil.
 

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010


Sadiş pisadam azra üçünü bi arada alayım :y


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst