• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Instagram'da Dil Sorunu Ortadan Kalkacak

Instagram'da yaşanan dil sorununa çözüm için çeviri hizmeti kullanıma sunulacak. Kişilerin Instagram'da kendi dili dışındaki metinleri çevirebilmesi adına özel bir butonun sisteme ekleneceği ve bu buton üzerinden kolay bir şekilde çevirinin yapılabileceği açıklanırken, yeni özellik ile ilgili tam tarih verilmedi.

0DR5lW.jpg

Instagram'da 500 milyon aktif kullanıcı bulunurken, kişilerin farklı dillerde paylaştığı içerikler artık çeviri ile kolay bir şekilde okunabilecek. Konuyla ilgili Instagram üzerinden resmi bir açıklama yapılırken, yenilik ile ilgili önümüzdeki ay işaret edildi. Bu açıdan Instagram çeviri hizmetinin Temmuz ayı itibari ile resmen kullanıma sunulması bekleniyor.

Instagram çeviri hizmeti ile birlikte kişiler kolay bir şekilde çeviri yapma ve yabancı dillerdeki içerikleri anlama imkanına sahip olurken, bu konuda en çok merak edilen detaylardan birisi, çevirinin ne kadar doğru olacağı. Öyle ki şu anda kullanımda olan çeviri hizmetlerinden nasıl bir fark ile Instagram çeviri hizmetinin ayrılacağı merak ediliyor. Özellikle ağır gramerlerde çeviri uygulamaları yetersiz kalırken, Instagram'da bu ne kadar başarılı bir şekilde sağlanabilecek özelliğin kullanıma sunulması ile birlikte görülebilecek.

veteknoloji

Pisadampis dinle kardeşcazım. :uhu

Gel etme dedim geldi etti
Bi ömür hürlüğüme zindan ekti

Ayın En İyi Nicki : Realist.

Ayın En İyi imzası : Benim Koyunlarım :k7

Ayın En İyi Avatarı : Realist.

Ayın En İyi Profili : LiyA

Ayın En İyi Çıkış Yapanı : -Heroine

Ayın En Aktif Üyesi : Serzenis

Ayın En İyi Yazarı : Joe.

Ayın En Iyi İkilisi : Sade Sezen

Ayın En Yardımseveri : ArtemiS

Ayın En Delidolusu : Sawyer :sawyer

Ayın En Güzeli : LiyA :k7

Ayın En Yakışıklısı : Erdem :s95 (Kandırdım) :s95

Ayın En Kibarı : ArtemiS

Ayın En Kabası : StigmatA (Ayın En Kibarı ArtemiS'i küstürmüş) :s95

Ayın En Siniri : DeveAlper

Ayın En Sempatik Üyesi : Eylül

Ayın En Popüleri : LiyA

Ayın En Komik Üyesi : AdrenaLin

Ayın En Kötü Espri Yapan Üyesi : Bezelye :s42

Ayın En Neşelisi : Bezelye :s34

Ayın En Somurtkanı : -

Ayın En Melek Üyesi : Anafiel

Ayın En Yeni Tanıdığınız Üyesi : -Heroine

Ayın En Çok Özlediğiniz Üyesi : Azra :s10

Ayın En Aç Üyesi: BEN

Ayın En Uyurgezer Üyesi : BEN

Ayın En Çalışıyormuş Gibi Yapan Üyesi : Pisadam (Resmen yan gelip yatıyor)

Ayın En Okuyormuş Gibi Yapan Üyesi : -

Ayın En Kürekle Dövülesi Üyesi : Pisadam :u26

Ayın En Güzel İfadesi : :msm

Ayın En İki Yumurta Kıramayan Üyesi : Bezelye (Öyle Hissettim Bir an) :s95

En Sevilen Üye (Forum Genelinde) : LiyA

Yorumlarını En Beğendiğiniz Üye : Sezen Kolibandı

En Çalışkan Yönetici : ArtemiS

Instagram'da Video Dönemi Başlıyor

VYQb6y.jpg

Instagram aracılığı ile kişilerin kolay bir şekilde video paylaşımı yapması ve aynı zamanda videoların büyük ilgi görmesi, Instagram yönetimini bu konuda harekete geçirdi. Instagram üzerinden yapılan paylaşımlar için artık video kanallarının kullanılabileceği belirtilirken, kişiler kendi alanlarına yönelik uygun bir kategori seçtikten sonra bu kategori üzerinden yayın yapmaya başlayabilecek.

Konuyla ilgili resmi açıklamalar bugün yapılırken, Instagram için böyle bir hamlenin yapılması sosyal medyanın çok daha fazla ilgi görmessini sağlayacak. Kişilerin yeni video kanallarını bulabilmesi adına keşfet alanında video kanallarının da kişilere öneri olarak sunulacağı belirtilirken, bu öneriler ile birlikte daha fazla ve farklı video kanalına erişim sağlamak mümkün olacak. konuyla ilgili yapılan açıklamalarda kişilerin bu hizmetlerden önümüzdeki günlerde yararlanabileceği belirtilirken, sistemde yer alacak video kanalları için kategoriler de belirlenmiş durumda. Buna göre;
Dansçılar
Özel Efekt Makyajları
Komedyenler
Kuaförler
Pasta Süsleme Ustaları
Çizgi Roman Sanatçıları
Sanatçılar
Zanaatkârlar

Kişiler bu kategoriler üzerinden seçimler yaparak istediği kategori için kanal açabilecek ve Instagram üzerinden yayın yapmaya başlayacak.

veteknoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri