• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O görüntülerin hepsi fotoşok. gerçek olmadıkları ses kayıtları gibi ortaya çıktı.

evet haklısın koyun nasıl güdülür..(buraya kızmak yok tayyip dün övünerek taktik veriyordu)

ülke nasıl toz pembe gösterilir...

beyin nasıl yıkanır...

en iyi örneğidir...

Sen tartışmayı belden aşağı çektin.

BİZE KOYUN DİYORSUNUZ KOYUYORUZ SONRA AĞLIYORSUNUZ SEÇİM GÜNLERİ.

Bana böyle montaj görüntülerlen gelip tartışıyorsun ama işte artık o eski türkiye yok. namaz kılan adamların asıldığı kuran okuyanların yok edildiği. bir gecede alimlerimiz cahil oldu. ATATÜRK'ü çok seviyorum fakat kendisini tam anlatamadı. Cuma günü meclisi açan yüce ATAM'In torunları din düşmanı kesildi.

Şu üç soruma cevap ver ben tartışmayı sen kazandın diyeceğim ?

1. Ak parti bu ülkede 15 yıldır var. 15 yıl önce türkiyenin dikili bir taşı bile yok sadece atatürk heykelleri dikildi sebebi nedir ?

2. Eğer tayyip olmasaydı cemaat ülkeyi ele geçirebilir miydi samimi ol çünkü cemaat 1980 yılında yapılanan bir örgüt

soru 3. Bu ülkede inançlı insanlar zülüm gördü mü ve neden bir tane bile atayist ak partiye oy vermiyor ?

Bu arada A haber bu ülkenin en doğru haber sunun kanalı. En azından teröriste terörist diyeiblen bir haber kanalı. PKK denen aşağıılık örgütü savunmuyor. Milli bir haber kanalı.

Kanal d Cmhuriyet hurriyetin kandili öven mesajlarını unutmadık. İmamlarımızı astığınız dönemde kaldı onlar. Artık İslamın yükseliği geliyor.

Şunuda dalga geçersin diye söylemiyordum ama şuanda bütün dünya üzerinde başkanlıkların hepsi geçici birer kukla tayyip seçilince hepsi tayyibe bağlanacak.

doğru ülkede cuma namazları salı günü kılınıyordu...

hatta din adına bir şey yoktu ineklere tapıyorduk...

Atatürk tek çivi çakmadı...(15 yıl sata sata bitiremedik)

son olarak çobanlık dünkü tayyip çıkışıydı...

son yazım dünyaya pembe gözlüklerle tartışamam..

okullarda vakıflarda çocuk tecavüzlerini senin A haber anlatmaz..

doğru ülkede cuma namazları salı günü kılınıyordu...

hatta din adına bir şey yoktu ineklere tapıyorduk...

Atatürk tek çivi çakmadı...(15 yıl sata sata bitiremedik)

son olarak çobanlık dünkü tayyip çıkışıydı...

son yazım dünyaya pembe gözlüklerle tartışamam..

okullarda vakıflarda çocuk tecavüzlerini senin A haber anlatmaz..

Bir daha cumhurbaşkanına hakaret edersen seni bıçaklarlar. haberin olsun. böle ileri geri konuşma. sözcü gazetesi okuyan başka bir şey okumayan istemezükçü zihniyet sizi.

insan haklarına saygınız yok sizin. Seçilmiş bir cumhurbaşkanına saygını olsunç.

Bu ülke 15 temmuzda en büyük sınavını verdi bir sürü şehidimiz bir sürü gazimiz var ogece sabaha kadar hiç uyumadık geçmişi bırakın. 15 temmuz denilince tüylerim diken diken oluyor içim acıyor birbirimize çamıur atma zamanı değil o gece tek duam ne olur Allahım Tayyip ölmesin idi taki yayına çıkıncaya kadar onu canlı yayında gördüğümde oh dedim oğlumun geleceği kurtuldu artık darbe ülkesi değiliz bu halk başeder bununla başettide ama ilk iman sonra Tayyibin sevgisi bunu kimse inkar edemez bu ülkede onun sevgisi olmasaydı bu darbe olur ve bizim bir çok ocağımız sönerdi ve bir çok gencimiz idam sehbalarında asılırdı Avrupa ve Amerika da buna alkış tutardı.

Şükür hiç biri olmadı şimdi birlik zamanı tamda zamanı tek yapmamız gereken biribirimizi sevmemiz ve saymamız hiçbir kuvvet bizi yıkamaz...

Bu ülke 15 temmuzda en büyük sınavını verdi bir sürü şehidimiz bir sürü gazimiz var ogece sabaha kadar hiç uyumadık geçmişi bırakın. 15 temmuz denilince tüylerim diken diken oluyor içim acıyor birbirimize çamıur atma zamanı değil o gece tek duam ne olur Allahım Tayyip ölmesin idi taki yayına çıkıncaya kadar onu canlı yayında gördüğümde oh dedim oğlumun geleceği kurtuldu artık darbe ülkesi değiliz bu halk başeder bununla başettide ama ilk iman sonra Tayyibin sevgisi bunu kimse inkar edemez bu ülkede onun sevgisi olmasaydı bu darbe olur ve bizim bir çok ocağımız sönerdi ve bir çok gencimiz idam sehbalarında asılırdı Avrupa ve Amerika da buna alkış tutardı.

Şükür hiç biri olmadı şimdi birlik zamanı tamda zamanı tek yapmamız gereken biribirimizi sevmemiz ve saymamız hiçbir kuvvet bizi yıkamaz...

Ağzına sağlık kardeşim. Ne güzel söyledin. herkes bundan ilham alsa keşke.

@Sade @LiyA @Sezen @Realist. ArtemiS BuKa @Galadriel sizlere gelsin.

Sahiden sevmemiş beni
Meğerse bilmeden
Geçmişim hayatından
Bir iz bırakmadan
Bir söz bırakmadan
Sahiden doğruymuş söylenenler de
Bir defa çıkmamış adım ağzından
Sahiden bi hiçmişim nazarında
Öylesine geçmiş zaman
Bu gece tutmayın ateşi
Yanacak biraz daha
Biraz daha cehennem olsun hayat
Kurtulurum sabaha
Bu gece tutmayın beni
Denizlere akarım belki
Ağlarım haykıra haykıra
Gönderirim sulara
Bu gece tutmayın beni
Gözlerimde kanlar olsun
Hiç kimse silmesin göz yaşımı
Bana ders olsun
Bu gece acısın canım
Bir daha acımasın
Bunu bana yaşatan
Her gece böyle kahrolsun
Bi daha mümkün değil sevda
Gölgesi geçmesin yanımdan

o0Q9ZQ.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri