• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Bir şeylerin yolda.gitmesin
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Facebook'a Instagram Hikayelerini Paylaşma Özelliği Geliyor!

Facebook, Hikayeler özelliğinden vazgeçmemekte kararlı. Şirket Facebook Hikayeleri canlandırmak için son olarak Instagram hikayelerini Facebook Hikayeler'de paylaşma özelliği getirmeye hazırlanıyor.

Kuşkusuz ki Facebook’un Hikayeler özelliği, hiçbir etkinliğin olmadığı kurak bir çöl. Fakat Facebook, Hikayeler’i canlandırmak için çaba sarf etmeye devam ediyor. Yakında gelecek bir özellik ile Instagram’da paylaştığınız hikayeleri isterseniz Facebook Hikayeler’de de paylaşabileceksiniz.

Paylaştığınız hikayeler arkadaşlarınız tarafından doğrudan Facebook’ta hikaye paylaşmışsınız gibi görüntülenecek. Hikayenin altındaki ‘Instagram’ yazısından Instagram kaynaklı olduğu anlaşılacak. Tıpkı bir Instagram fotoğrafınızı Facebook’ta paylaştığınız zamanlardaki*gibi.

Facebook’un hikayeleri canlandırmak için neden bu kadar uğraştığını anlamak gerçekten zor. Bazı özellikler, bazı platformlara uymayabiliyor. Evet, Instagram’da her gün 250 milyon kişi Hikayeler’i kullanıyor. Çünkü orası bir görsel içerik paylaşma platformu ve Hikayeler tam da ihtiyaç duyulan ‘anlık’ paylaşım yapma imkanı sundu. Fakat Facebook çok daha etkileşimli bir platform. Bu nedenle ‘ben paylaşayım, arkadaşlarım baksın’ tarzında özellikler kullanılmayacaktır. Tıpkı WhatsApp Hikayeler’de olduğu gibi.



Bu özellik henüz test aşamasında, bu nedenle sadece belirli kullanıcılar Instagram hikayelerini Facebook’ta paylaşabiliyor. Facebook, Hikayeler özelliğini istenilen canlılığa getirene kadar yeni özellikler denemeye devam edecektir. Fakat hiçbir çözüm bulamazsa başarısızlığı kabul etmekten de çekinmeyecektir.

***

Webtekno
 

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,460
Facebook yorumları bambaşka olacak
kX3JV9.jpg

Facebook şimdi de yorumlar bölümünün daha dikkat çekici hale gelmesi için kolları sıvamış durumda. Test sürecindeki renkli yorum özelliği, sosyal ağı daha renkli hale getirecek.

Facebook, renkli arka plana sahip metin gönderilerinin kullanım alanını genişletmeye niyetlenmiş gibi gözüküyor. Sosyal ağ, bu özelliğini yorumlara da genişletmek üzere hazırlıklara başlamış durumda.

Facebook renkli yorumlara ev sahipliği yapacak

Facebook tarafından şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıya sunulan özellik sayesinde, sosyal ağın yorumlar bölümü ciddi anlamda değişecek. Yorum yazma sırasında üst tarafta çıkan renk seçeneklerinden birisini seçerek yorumunuzun renkli olarak çıkmasını ve daha dikkat çekici olmasını sağlayabileceksiniz. Bu özelliğin şu an için sadece mobil platformda yer aldığını da belirtelim.

WGAENQ.jpg

İlk olarak geçtiğimiz yılın Aralık ayında sunulan renkli arka planlı gönderi özelliği başta Android kullanıcılarına, daha sonra iOS kullanıcına ve son olarak da web arayüzüne getirilmişti. Renkli yorumların herkes için ne zaman resmi Facebook uygulamasına dahil edileceği konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak geldiğinde yorumların adeta göz alacağı kesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst