• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oLum malibu Ciddimisin Laaa :D Valla Şokkk oldum bu yazını okurkenn :) maLibu allah Bir yastıkta kocatsın cok sevindim..ha bu arada Dügün nerde olucak tarih vs vs söylerseniz mutlaka geliriz ? :)

oLum malibu Ciddimisin Laaa :D Valla Şokkk oldum bu yazını okurkenn :) maLibu allah Bir yastıkta kocatsın cok sevindim..ha bu arada Dügün nerde olucak tarih vs vs söylerseniz mutlaka geliriz ? :)

Haber veririm Mutlaka, Önce bi kızı isteyeceğiz. Ama Tarih ve Gün belirlendiği zaman buraya davetiyenin resmini koyarım.

Boş geleceksen, hiç gelme :D

Hayırlısı ile inşallah, mutluluğunuz herdaim sürsün. Cesaretli, güven veren ve anlayışlı olun herzaman birbirinize karşı. Düğününüzde bulunmak isterim maLibu. Evlilik ciddi birşeydir, bunu haketmek gerekiyor. Herkes bu kadar cesaretli olsa keşke. Güven verseler birbirlerine. Düğün tarihinizi ve yerinizi mutlaka bekliyorum..

Mutluluklar :$ yaa çook sevindiricii bi haber bu allah mutluluğunuzu daim etsin yazin bizde geliriz faSt`mla :D

Sinemm mm hatta fast da sana bi teklif yapsin yazin cifte nikah kiyilsin :ddd

Azramm bizim daha okulumuz var devam edio amaa vermezki beni babamm :D

Pek mutlu oldum. Canım Zehir`m Allah yüzünü hep güldürsün.
Ömür boyu mutluluklar dilerim..

Amanda amannnnn oyyy pitircikLarimaaaa ßakkkk sennnn hadii hayirliisi olsunnnn $imdidennn Zehir` mmm her$eyin iyisine güzeline layik Muratta ayni $ekilde ßir ömur mutluluklar diLerimmmm ♡♥♡♡♡♡♥★

allah tamamına erdirsin inşallah:) tebrik ederim;)

diShy'm Erdem Sinemm RebeLLiouS Azra Erkan Baby PoiSonGirL AlaaddinKaraca aLew Hepinize Teker Teker Teşekkür Ederim, Canımsınız.
maLibu'm Senide Çok Seviyorum.

Önümüzde ki Hafta maLibu beyimiz gelip isteyecek beni :P (Hala Şaşkoloz Şaşkoloz Bakınıyorum,Cok Garip Geliyor.)

2-3 Aya kadar Söz/Nişan. Okul bitiminde de evlilik Olacak İnş. Tam Tarihi Haber Veririz. Canımızsınız. Burda Kırgınlıklarımız, Üzüntülerimiz, Sevinçlerimizi Paylaştık. Mutluluğumuzda da Sizi aramızda görmek isteriz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri