PeriKızı
Moderatör
- Forum Yaşı
- 7 Yıl
Hahaha evetİşte kafasına göre bazen de tek kelimeyi iki kelime halinde yazıyor mesela demiş sindir bu şekilde yazdırıyor terbiyesiz???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha evetİşte kafasına göre bazen de tek kelimeyi iki kelime halinde yazıyor mesela demiş sindir bu şekilde yazdırıyor terbiyesiz???
Sen de olmasan buranın neşesi olmuyorAmma velakin her şey nasip![]()
Buraya sizler için geliyorum beni sizler var ettiniz halkımSen de olmasan buranın neşesi olmuyor![]()
Adminlik sana çok yakışıyor öyle kalsaydın keşkeBuraya sizler için geliyorum beni sizler var ettiniz halkımayh adminlik havasından kurtulamadım hala
![]()
Kıskanııyoooolar beni çekemiyooolar beniAdminlik sana çok yakışıyor öyle kalsaydın keşke
Yok güzelim Pozi de Cem de seni seviyorlar zaten pozi Cem'e admin olarak kalsın dedi ya sen görmedin mi yoksa yazıyı Cem de kurallar gereği kısa bir süre verdi o da senin isteğin üzerineydi sultanımızKıskanııyoooolar beni çekemiyooolar beni@StigmatA ve @Pozitivizm ben admin olunca çatır çatır çatlıyor bacım
kurtlar sofrasında ben gibi kuzuyu yerler bunlar
![]()
Sırf senin balll hatırına af ettim onları zatenYok güzelim Pozi de Cem de seni seviyorlar zaten pozi Cem'e admin olarak kalsın dedi ya sen görmedin mi yoksa yazıyı Cem de kurallar gereği kısa bir süre verdi o da senin isteğin üzerineydi sultanımız![]()
Sen bir tanesinSırf senin balll hatırına af ettim onları zaten![]()
İyi ki 1 taneyim çok olsam vay hallerineSen bir tanesin![]()