- Konuyu Başlatan
- #2,911
Evi süpürüp kendı kendine konuşuyor bence şuan???Koşarak gelir sanıyordum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evi süpürüp kendı kendine konuşuyor bence şuan???Koşarak gelir sanıyordum ?
Çok meşgul baksana birine birşey yazıyor ??Evi süpürüp kendı kendine konuşuyor bence şuan???
Demek kendi kendine konuşmuyor yanlış tespit??Çok meşgul baksana birine birşey yazıyor ??
O hiç kendi kendine konuşur mu ?Demek kendi kendine konuşmuyor yanlış tespit??
Boş zamanlarında ki aktivitesi diye biliyorum???O hiç kendi kendine konuşur mu ?
Başka şeyler vardır ? benceBoş zamanlarında ki aktivitesi diye biliyorum???
Teşekkür ederim canım ben yeşili çok sevmiştim ama maviyi de ayrı seviyorum, @StigmatA şef bu konuya bi el atar zaman bulursa??Başka şeyler vardır ? bence
Bu arada deniz kızı gibisin mavi mavi ? içim açılıyor seni görünce. Cıvıl cıvıl renkler gelse keşke bi değişiklik yapsanız ? herkesin renk tonu birebir yakın![]()
UmarımTeşekkür ederim canım ben yeşili çok sevmiştim ama maviyi de ayrı seviyorum, @StigmatA şef bu konuya bi el atar zaman bulursa??
Kişilik renkli olunca dışa vurumu da aynı enerjiyi karşıya geçirebiliyor sanırım bunun etkisi büyük??Umarım
Her renk yakışıyor sana ama?
Evet kesinlikle canımKişilik renkli olunca dışa vurumu da aynı enerjiyi karşıya geçirebiliyor sanırım bunun etkisi büyük??
Oyunlarda mesaj sayısı olsaydı güzel post kasardık ???Evet kesinlikle canım![]()
Bence olmaması daha iyi oyunlar yerine açılan çoğu konu boş kalıyordu. Şimdi en azından onlara yazanlarda oluyor. Benim yeteri kadar çok zaten?Oyunlarda mesaj sayısı olsaydı güzel post kasardık ???
malesef o renk değiştimi bir çok şeyi değitşrmemiz gerekicek rankından yazılarına kadar bu yğüzden ne diyosak o.)Teşekkür ederim canım ben yeşili çok sevmiştim ama maviyi de ayrı seviyorum, @StigmatA şef bu konuya bi el atar zaman bulursa??