- Konuyu Başlatan
- #8,446
Dans hocası teklifi geldi sırf bu güzel kıvırmam sayesinde ama bilmiyorum burası neresi siz kimsiniz???çok güzel kıvırıyorsun![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dans hocası teklifi geldi sırf bu güzel kıvırmam sayesinde ama bilmiyorum burası neresi siz kimsiniz???çok güzel kıvırıyorsun![]()
normalde siz yönetimin uyarı yapması lazım sohbet yapılmaması için yani benim zamanımda öyleydiDans hocası teklifi geldi sırf bu güzel kıvırmam sayesinde ama bilmiyorum burası neresi siz kimsiniz???
Yönetim istifa??normalde siz yönetimin uyarı yapması lazım sohbet yapılmaması için yani benim zamanımda öyleydiçok sıkıydı yönetim şimdi salmış her şey serbest bakıyorumda
![]()
bence de istifa edilmeliYönetim istifa??
@StigmatA seni uyarıyorum burada sohbet yasak lütfen sohbet köşesine gidiniz??
Ben asla sohbet yapmam bu oyunda suçlular düşünsün@Sezen duy bak neler söyleniyor burada
doğru sen çağrılınca geliyorsunBen asla sohbet yapmam bu oyunda suçlular düşünsün![]()
Evet @StigmatA dışında yapan var mı bilmiyorum ben daha toyum??Ben asla sohbet yapmam bu oyunda suçlular düşünsün![]()
Çömez bilmediğin oyunda ne geziyon ham yaparlar seniEvet @StigmatA dışında yapan var mı bilmiyorum ben daha toyum??
Sohbet eden var mı diye bakayım dedim ilk iş günüm çok heyecanlı ve stresliyim???Çömez bilmediğin oyunda ne geziyon ham yaparlar seni![]()
nokta atışı sezendenÇömez bilmediğin oyunda ne geziyon ham yaparlar seni![]()