-
-
-
- MFC Puanı
- 29,428
150 kiloluk kurbanlık dan ayh aman Afeti-devrandan bahsediyoruz acuk dedigin ancak 100 gram olur bizim kızda'DAşk accuk daha zayıfla ???
150 kiloluk kurbanlık dan ayh aman Afeti-devrandan bahsediyoruz acuk dedigin ancak 100 gram olur bizim kızda'DAşk accuk daha zayıfla ???
Sezen bu konuyu geçelim ??150 kiloluk kurbanlık dan ayh aman Afeti-devrandan bahsediyoruz acuk dedigin ancak 100 gram olur bizim kızda'D
Ahahahah pardon enişte Kilibik oldugunu unuttumSezen bu konuyu geçelim ??
O kelimeyi kullandın şimdi büyü bozuldu hatun???Ahahahah pardon enişte Kilibik oldugunu unuttum![]()
Maldivler e gideyim sinek minek kalmaz hepsini senin eve yollarım???Maldivler sivrisinek kaynıyomuş siz evde legene su doldurup idare edin![]()
Ne zaman kabul etti ki??@Sezen yaşlanıyosun kabul et![]()
Yakında tek bi rüzgar esintisi ile Maldivler e uçacagım daha ne kadar zayıf olabilirim ki zaten kilom çok yok 118???150 kiloluk kurbanlık dan ayh aman Afeti-devrandan bahsediyoruz acuk dedigin ancak 100 gram olur bizim kızda'D
Fark ettim en son bu kelime kullanıldığında artık biz biz değildik???Aşk sezen bana klıbık dedi ?
Hani kilonun hiç önemi yoktu beni her türlü severdin ne oldu şimdi beğenmedin mi???118 mi aşk keçimi yuttun sen bu ne ??
Ya Senin forumdan haberin yok bana mı diyosun yaşlanıyorsun diye@Sezen yaşlanıyosun kabul et![]()