• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sorumlu Aziz Yıldırım

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Maçın bu hale gelmesinin tek sorumlusu var; o da Fenerbahçe'nin asıl teknik direktörü Aziz Yıldırım

Bu yazıya başladığımda dakika 82'yi gösteriyor ve Bursaspor 2-0 önde. Peki bu dakikaya kadar maçta Bursaspor 2-0'ı hak etti mi? Kesinlikle evet!
Peki bu dakikadan sonra ne olur?
Her şey olur. Daha iki dakika önce Kadlec atıldı. Peki Kadlec nasıl atıldı?
Rakibini arkadan formasından çekiyor. Nerede çekiyor? Fenerbahçe kalesine rakip oyuncu 35 metre uzakta ve gol pozisyonu bile yok!
Kadlec sorumsuzca takımı 10 kişi bırakıyor. Şöyle bir hatırlayın Kadlec'in Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadardı?
3.5 milyon euro kulübüne verildi.
Kendisi de 2.5 alıyor. Yani 5.5-6 kağıda maloldu. Bu kağıdın cinsi euro! Üçle çarpın, 18 trilyon!
Tabii Fenerbahçe için öyle çok şeyler söyledim ki hepsi bu sütunlara sığmaz. Aslında bu maçın bu hale gelmesinin tek sorumlusu vardır.
O da kimdir? Fenerbahçe'nin asıl teknik direktörü Aziz Yıldırım'dır.
Siz bakmayın Aykut'lara, Mustafa'lara, Ersun'lara! İsmail de zaten bunların arasında fındık, fıstıktı! Bence fındık fıstık da değildi Aziz Yıldırım için kabak çekirdeği, ayçekirdeğiydi.
Şimdi taraftar ne diyecek? "İsmail Kartal Fenerbahçe'ye teknik direktör olamaz" diyecekler.
Aziz Yıldırım da aslanların önüne atacak İsmail Kartal'ı.
Kendisine başka oyuncak bulacak.
Hiç unutmuyorum bir Fener formalı tırnaklarını parmaklarına kadar yiyordu. Dün Fener taraftarları ayak parmaklarına kadar yediler!
Bu maçın taktiği yok! Bursaspor istediği gibi oynadı. Şenol Güneş futbolcularını istediği gibi yönlerdirdi. Fenerbahçeli oyuncular ve İsmail Kartal da Şenol Güneş ile Bursalı oyunculara yardım ettiler(!) Bence bu senenin flaş takımı Bursaspor. Bu maçı aldığı için değil. Göze zevk veren, keyif veren futbol oynadılar. İyi mücadele ettiler. Daha da önemlisi futbolcuları sahada terbiyesizlik yapmadılar. Bursaspor'u, başkanından masörüne kadar herkesi kutluyorum. Tabii bu arada da Aziz Yıldırım'ı da kutlamamak elde değil! Fenerbahçe kulübünü bu hale getirdiği için!

HASTANELİK OLDUK
Bu maç vesilesiyle bir de yıllar öncesinden bir anımı anlatmak istiyorum. Ankaragücü'nde oynuyorum.
Trabzonspor'la maç yapıyoruz.
Bizim takımdan Adnan Sezgin ceza alanına ortaladı. Ben hareketlenip kafaya çıktım ama Trabzonspor kalecisi Şenol Güneş benden önce topu yumrukladı. Tabii Şenol'la kafa kafaya öyle bir çarpıştık ki ikimiz de komaya girdik. Ankara'da aynı hastanede ben üç ay, o dört ay yattı.
 
Üst