• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

StigmatA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sentinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi birisi diyorlar.. hakkında kötü yoruma denk gelmedim.. az buçuk bilgim var

Geldiğimde algıda seçicilik olsa gerek meslektaş olduğumuzu farkedip mesaj atmıştı:)
Cem’ in son derece beyefendi ve iyi kalpli bir insan olduğunu hissediyorum:)

Oo @Anduril kusurabakma yeni gördüm şu mesajı biliyormusun oda tesadüf gezerken bu başlığı. Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için.

Kırılmaz meseden sopası var önce pat pat döver sonra kıyamaz gelir bişey oldumu der .)) Bazen çok sinirlenirse gözü bişey görmez ama öfkesi ve sinirı kısa sürer insanın güvenini asla boşa çıkarmaz yıllardır tanıyorum seni sonuna kadarda güvenim sonsuz tanıdığım en değerli insanlardan birisin iyiki varsın rabbim sağlık huzur mutluluk versin yüzün hep gülsün @StigmatA ???

Estağfirullah @LastLove hepimizin içinde saflık var malesef ama teşekkürler güzel düşüncen için. @Sindy beni en iyi tanıyanların başında geliyorsun zaten ne diyimki dana, başımın tacısın

İnce ruhlu ,kalp kırmayan nadir insanlardan biridir Cem. Rabbim gönlüne göre versin. İyiki varsın, seni seviyorum:)

Asabi patron için söylenecek pek fazla birşey yok sempatik ve iyi niyetli olduğunu bilmeyen yoktur iyi ki varsın her zaman mutlu olman dileğiyle gülen yüzün hiç solmasın?

• Beğen
Tepkiler: Nur
Henüz birebir diyalogumuz olmadi ama dostumun dostu dostumdur düsturu ile hareket edip buradan selam yolluyorum ?

Geri