• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şu anda kimi veya neyi düşünüyorsunuz?

• Sevgilimi

Oy: 2 25.0%
  • Ailemi

Oy: 0 0.0%
  • Bu zorlukları nasıl yeneceğimi düşünüyom

Oy: 1 12.5%
  • Başımda çok büyük bi bela var onu düşünüyorum

Oy: 0 0.0%
  • Diğer(yazarsanız sevinirim)

Oy: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Patron beyin tepkisinin neden sert olduğunu :z

Kendimi düşünüyorum ne olacak benim sonum diye

zor durumda olan bi arkadaşım var.. ona nasıl yardım edebileceğimi düşünmekteyim sabahtn beri..

Bu zorlukları nasıl yeneceğimi düşünüyorum

Hiç bir şey düşünmüyorum şuan forumdayim. :D

Ne izlesem derdindeyim ?

@Cann son zamanlarda dikkatimi çekti de, sizden başka mesajlarımı okuyan yok. teşekkür edeyim dedim, hoş birileri okusun diye yazmaz insan, içinde kalıp küfleneceğine dışarı kusmak ister düşündüklerini, rahatlarda bir nevi. ama yine de gösterdiğiniz özveri takdire şayan:) çok mersi tekrar.

@Cann son zamanlarda dikkatimi çekti de, sizden başka mesajlarımı okuyan yok. teşekkür edeyim dedim, hoş birileri okusun diye yazmaz insan, içinde kalıp küfleneceğine dışarı kusmak ister düşündüklerini, rahatlarda bir nevi. ama yine de gösterdiğiniz özveri takdire şayan:) çok mersi tekrar.
Mesajlarınz okunuyor bunu görmeden bilemezsiniz tepki verme kısmına gelince de onlar da okuyucunun takdiri ama okunmuyor dejil bunu bilin..

Mesajlarınz okunuyor bunu görmeden bilemezsiniz tepki verme kısmına gelince de onlar da okuyucunun takdiri ama okunmuyor dejil bunu bilin..
çok zarifsiniz sevgili pozi, teşekkür ederim ilginize:a-(299):

Son düzenleme:
Geri