• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şuan Neye "Hayır" Demezsiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Euphoria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamamdır bu akşamdan itibaren başlıyorum ama elimdeki kitabı bitirmem lazım sana da tavsiye edeyim ejderha dövmeli kız kesinlikle oku :D
Üniv de okumuştum gayet etkileyici be mutlaka okunması gereken bir kitap,hani ejderha dövmeli görünümün altında gizlinen duygusal ve kırılgan imajı çok anlam katmış,ama tabi tekrar okumaktan da zarar gelmez neticede kitap bu??

Üniv de okumuştum gayet etkileyici be mutlaka okunması gereken bir kitap,hani ejderha dövmeli görünümün altında gizlinen duygusal ve kırılgan imajı çok anlam katmış,ama tabi tekrar okumaktan da zarar gelmez neticede kitap bu??
Ben 20 yaşlarımda okumuştum serisini ama biran aklıma geldi tekrar aldım bilgi tazelemek iyidir bide gerçekten sevmiştim senin de elinden hiç bir şey kurtulmuyor bilinen her kitaptan yada filmden haberdarsın arada bana da pasla :D

Ben 20 yaşlarımda okumuştum serisini ama biran aklıma geldi tekrar aldım bilgi tazelemek iyidir bide gerçekten sevmiştim senin de elinden hiç bir şey kurtulmuyor bilinen her kitaptan yada filmden haberdarsın arada bana da pasla :D
Not aldım üstadım büyük bir keyife paslaşırız o iş bende??

• Beğen
Tepkiler: Nur
Türk kahvesi yanında lokum

• Beğen
Tepkiler: Nur
Çikolatalı sufle

Geri