• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sürücüsüz Tesla Devri Başladı

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Tesla, sahip olduğu otomatik sürüş yetenekleri ve güncel teknolojileriyle kullanıcılarını fazlasıyla mutlu etmeyi başarıyor. Ancak kullanıcılar resmi ve gayriresmi forumlarda açtıkları konular ile araçlarını uzaktan kontrol etmek istediklerini belirttiler. Hatta konuyla alakalı bir imza kampanyası bile başlatılmıştı.

Bunun üzerine Tesla konuyla ilgili olarak Kasım ayında bir açıklama yapmıştı.
Açıklamada sistemin hazır olduğunu fakat güvenliği üzerinde testlerin sürdüğünü, güncellemenin kısa bir süre içerisinde kullanıcılarına sunulacağı belirtilmişti.
Aslında sürücü olmaksızın kullanılan ilk araç Tesla değil. Mercedes E Serisive BMW 7 Serisi gibi araçların 2016 modellerinde de bulunan bu özellik,Tesla'ya da bugün yayınlanan güncelleme ile geldi.
Tesla Model S ve Model X kullanıcıları araçlarının yazılımını 7.1 sürümüne yükselttiklerinde bu özelliği kullanmaya başlayabilecekler.
tesla-1.jpg

Ancak bu özelliğin de belli sınırları var. Kullanıcılar araçlarını maksimum 8 km/s'lik bir hızla, 12 metre kadar hareket ettirebilecekler. Bu güncelleme kullanıcılara özellikle araçlarını park ederken yardımcı olacak.
 
Üyelik Tarihi
11 Haz 2015
Konular
1
Mesajlar
76
MFC Puanı
130
Tesla muhabiri Enes bildirdi, teşekkür ediyoruz Enes... : ))
 

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Rica ederiz efendim :)
 
Üst