• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Survivor'a veda eden isim belli oldu

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
survivor-eleme3.jpg


Survivor 2017'de büyük finale adım adım ilerlerken bir eleme gecesi daha geride kaldı. Sabriye, Berna ve Serhat'ın eleme potasında olduğu konseyde Acun Ilıcalı aralarında en az oyu alan yarışmacıyı açıklayarak final yolunda bir kişinin daha hayallerine veda etmesine neden oldu. Yapılan oylama sonucunda Berna Keklikler en az oyu alarak elenen isim oldu.
Survivor'da bu hafta tüm oyunlar bireysele döndü ve yarışmacılar kendi dokunulmazlıklarını kazanmak için savaştılar. İlk dokunulmazlık oyununu Ogeday kazandı ve bu hafta da adada kalmayı garantiledi. İkinci dokunulmazlığı ise Adem Kazandı ve o da bu hafta eleme adayı olarak gösterilmedi. Sema Apak sembol oyununun şampiyonu olduğu için haftalar öncesinden Kıbrıs'ı garantilemişti. Geriye sadece eleme adayı olarak İlhan Mansız, Serhat Akın, Sabriye Şengül ve Berna Keklikler kaldı. Yapılan toplu oylamada ilk aday Berna Keklikler oldu. Dokunulmazlığı kazanan Ogeday ikinci eleme adayını belirledi ve Sabriye'nin ismini söyledi. Dokunulmaz olan Adem Kılıççı ise üçüncü eleme adayını belirledi ve Serhat Akın'ın ismini verdi. Yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu.

640xauto.jpg
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
dun iyi oyu var diyordunuz bak yol almıs :D bu tip ne allah askına ...sayko bi durusu var bunun bence
 
Üst