Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Survivor'ın Efsane İsmi Semih'i Taklit Etmek İsteyen Erdi Rezil Oldu

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Survivor'ın Efsane İsmi Semih'i Taklit Etmek İsteyen Erdi Rezil Oldu

l3a0XQ.gif

Survivor 2017 gönüller takımında yarışan Erdi, kendisiyle arasında benzerlik kurulan Survivor'ın efsane ismi Semih'i taklit etmek isterken rezil oldu.

7 KELİMEYLE 7 ARKADAŞINI TANIMLADI

Hatırlanacağı gibi geçen yıl Semih, 7 takım arkadaşını teker teker oburluk, kibir, tembellik, kıskançlık gibi 7 kelimeyle tanımlamıştı.

3'ÜNCÜ İSİMDE TAKILDI

Erdi'de Semih'i taklit edercesine arkadaşlarını tek kelimeyle tanımlamak istedi. Erdi; "Bir kemikleşme var ki ilerleyen günler de bu adanın felaketi olacak; Gökhan: Sinsi, Elif: Kibir..." dedi ve ondan sonra sıraladığı isimleri tek kelimeyle tanımlayamadı. Semih'i taklit etmek isterken amiyane tabirle rezil oldu.

Haberlercom

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
semihin okuduğu kitapları üstüste koysak bu adamın boyundan fazla eder. sinir oluyorum şu adamı ekranda hem de survıvor gibi bir yarışmada görmeye. ya sen nasıl bir tipsin orda . benim dayımları da alın survıvora o zaman tam köy kahvesi olsun orası. ah acun ahh 2 gram reyting alıcam diye..

sen kim semih kim allah aşkına..

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Tam bir gevşek!!!

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Çenesiyle yarışmaya gelmiş.

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
konuşurken o kadar çok eğilip kalkıyor o kadar çok kollarını kaldırıyor ve sağa sola yaylanıyor ki nasıl hala bu kadar kilolu anlayamadım.
vallaha ben yoruldum izlerken.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Yakında yollarlar onu. Çok ağır yarışmalarda, bazen tamamlayamiyor bile ama çenesi maşallah hep önde.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Tüh tüh vah vah :sigara

Üst Alt