• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama..

KalbimdekiDeniz

O zaman bırak kurusun geceler..!
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 8 Ay
Kişisel Sayfama Hoşgeldiniz
Burada güzel sözler resimler falan paylaşıcam.
Takipte kalın.

”Önüne çıkana engel dersen, takılıp düşersin; basamak dersen, bir basamak yükselirsin”

Bir çay doldur bana, hayatım gibi koyu olsun; şeker atma içine derdim gibi acı olsun; kaşığı da çıkar içinden, benim gibi yalnız olsun!​

"Sustum..! SuskunLuğum , Susturana Armağan oLsun.. Ağladım..! GözyaşLarım ağLatana Haram oLsun..!''​

Kendimi her zaman mutlu hissederim.
Neden biliyor musunuz?
Çünkü kimseden bir şey ummam.
Beklentiler daima yaralar...

Güzel anlamlı sözler foruma renk katınız teşekkürler..:s24

11008549_515118495293618_7636290302721001064_n.jpg

:*​

Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar."​

Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması..

Bir Erkek Ne kadar Odun Olursa Olsun.
Tek Bir Kadın İçin Yandığı Sürece adamdır...

Ben Aşk'a inanmıyorum demiyorum ki;
- Varsa yüreğin gel yaşat diyorum..!​

Son Sigaram Gibiydin Be Sevgili ;
Kıyamazdım İçmeye O Cebimde Kırıldı , Sen Kalbimde . . !

Ne Kadar Sustuysam, Çığlıklarım Parçaladı Nefesimi.
"Nasılsın" Sorusuna,
Ö L Ü Y O R U M Diyemedim...!!

Benim kuracak uzun cümlelerim yok, ifadesi yok içinde bulunduğum halin. Öyle bir durumdayımki sorma. Yine solumdan bir ağrı bastırıyor, biliyorum geçmeyecek. Hayaline kapılıyorum mutluluk sanıp hüzünle biten. Olsun yinede sarılıyorum. Ne denmelidir bilemiyorum sevgim acıyor. Geçmiyor kırgınlıklarım, her birine düğüm attım varsın geçmesin. Ben tekrar tekrar severken o beni baştan aşağı kırmakla meşguldü. Ve bundan hiç şikayetçi dahi olmadım. Yazmakta istiyorum fakat yağmurlu günlerden alamıyorum kendimi.​

Geri