• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sustuğum şeyler var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeStina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl
Sustuğum şeyler var, hiç konuşamadıklarım.. İçinde kaybolduğum şehirler ve içimde kaybolup giden insanlar var
Eskisi kadar kafama takmasam da bazı şeyleri, Bazen yine de içimin almadığı haksızlıklar var..
Hak ettiklerimle vazgeçtiklerimi ayırdığım günden bu yana, Solumu sevdiklerime yolumu ise '' ALLAHA '' bıraktım..
O ki; varacağım yeri de, duracağım yeri de benden daha iyi biliyor.. Ve biliyorum ki; sabreden kullarına, en hayırlısından veriyor..

Zaten ay çekirdeği kadar kalbimiz var,
Onu da çıt çıt kırıyorlar...

Ben sussam sen tamamlasan söylemek istediğim.
Sustuğum kelimelerin,
Dili olsan.
Anlasan!
Ağlatmasan.

'İçimdeki kalabalıkları dağıtsan
Düşsen yalnızlığıma'

Derdim varsa DUA'larım da var,
Ne garibim ben, ne nâçar,
Aldırmasınlar bu kadar hüznüme,
"ALLAH"derim hepsi geçer..

11692495_1880179528944704_6981295268998008072_n.jpg

Sevilmeyi hak etmediğini düşünen herkes yalnızdır. Sevmekten korkanın kaderi ise yalnız kalmak değil, nefret ettikleriyle baş başa kalmaktır sonunda.

Kalbi yorgun olanın, dili keskin olurmuş .
Ya kalbi yorgunun yanında olmayacaksın .
- ya da yanında olduğunun kalbini yormayacaksın .

dargınlığımiz böyledir bizim.
aradaki güzelliklerı unutup, çeşıtli bahanelerle bize yapılan iyilikleri bile karalarız!

Kuyu kazanlarda yakininda olanlarsa...
11235333_881609961925612_5949751991779354577_n.jpg

Diyorlar ki : En iyi ifade şekli, SUSMAKMIŞ..! SUSAMIYORUM kusura bakmasınlar..! ZEHRİMİ akıtmadan, YÜREĞİM yıkanmıyor..!

Hakkınızdaki her türlü OLUMSUZ düşünce, sizin kusurunuzdan değil; SİZE bakanların SEVGİSİZLİĞİ, KISKANÇLIĞI VE ÖFKESİNDENDİR..!

Geri