• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şut timi kuruldu

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Forvetlere güveni azalan İsmail Kartal, idmandan sonra başta M.Topal, Diego, Selçuk hatta Uygar olmak üzere orta saha oyuncularına şut çalıştırması yaptırdı

Golcüleri Sow, Emenike ve Kuyt'tan ağzı yanan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, son çare olarak orta saha oyuncularına yöneldi. Kartal, dün sabah yapılan idmanın bitiminde orta saha oyuncularını toplayıp özel olarak şut çalıştırdı. Başta Mehmet Topal, Selçuk Şahin ve hatta genç oyuncu Uygar; Mert ve Erten'in koruduğu kaleleri şut yağmuruna tuttu.

KONYA'YA UÇUYORLAR
Dünkü antrenmanda üç grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren sarı-lacivertli oyuncular, daha sonra dar alanda çift kale oynadı. Sakatlıkları bulunan Alper Potuk, Hasan Ali ve kaptan Emre, özel program dahilinde çalıştı. Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını bu sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan sarı-lacivertli takım, öğleden sonra Konya'ya uçacak.
 
Üst