• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taksiciler Gürkan Uygun'u Kızdırdı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
Konum
ىαкαяyλ
Forum Yaşı
16 Yıl 6 Ay
Mesajlar
24,120
Tepkime puanı
2,410
gurkan-uygun-a-taksici-ayibi-5343638_7607_o.jpg


Hemen hemen her İstanbullu'nun taksi şoförleriyle yaşadığı sıkıntının mağduru önceki akşam Gürkan Uygun ile eşi Şebnem Hanım oldu. Beyoğlu'nda eğlenen çift, mekan çıkışında kapının önünde bekleyen bir taksiye yöneldi. Taksi şoförü Gürkan Uygun'a "Başka müşteri bekliyorum" dedi. Atv'nin Kaçak dizisindeki rolüyle bir kez daha gönülleri fetheden ünlü oyuncu, bu kez hemen ilerideki taksinin yanına gitti.

İSTANBULLU'NUN TAKSİCİYLE SINAVI

Ancak Gürkan Uygun, bu taksi şoföründen de ummadığı bir yanıt aldı. Taksi şoförü büyük bir pişkinlikle Uygun ve eşini "Kısa mesafe gitmiyorum" diye taksisine almadı. Başarılı oyuncu ve eşi, İstiklal Caddesi'ne doğru yürümeye başladı. Bu sırada orada duran bir başka taksici ise "Memati Abi, senin hayranınım. İstediğin yere seni götüreyim sen yeter ki taksime bin" dedi. Çift, rahat bir nefes alarak taksiyle evlerinin yolunu tuttu.

HAYRANLARI YETİŞTİ

Uygun'un taksiler tarafından alınmadığını gören bir başka taksici, "Gel abi, hayranınım. İstediğin yere seni götürürüm. Yeter ki benim taksime bin" diyerek çifti taksisine aldı.
 
Geri
Üst