• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keroLayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendisini tanımak kısmet olmadı malesef yorumda yapamıycam

@Virtue

virtue yani erdem çok zeki ve bunun farkında olan biri.
yorumlarını okumak keyifli.
baya da yakıışıklı.
ama tersi pis.

min.

Min min min mini mini bir kuş donmuştu penreme konmuştu. . Enteresan yorumları olan biri. Onunla güzel muhabbet edilir diye düşünüyorum. Şahsını tanımam yada tanışmadık.

Realist ?

:D Realist'i görüp Recaizade Mahmut Ekrem'in Araba Sevdası aklına gelen bir ben değilimdir heralda :sigara

Hakkında hiçbir şey bilmiyorum özelinde ama forumda gördüğüm kadarıyla TBMM başkanlığını da verseler hakkıyla yürütebilecek bir yöneticimiz :sigara Allah sizi başımızdan eksik etmesin sayın yöneticim :sigara

Bana Limon. u tanıt bakalım :sigara

@Limon, kısa sürede forumla kaynaştı içimizden biri gibi içten canı yakın samimi nedense uzaklaştı sanki forumdan üzüyor bizleri...

Forum Sorumlumuz ArtemiS hanım?

forumlarda çok az yorumlarına rastlıyorum. kendi halinde bir üye sanırım.

- virtüe ? :D

Forum oyunlarında karşılaşıyoruz onun dışında bilgim yok

MonteKristo?

bu aralar kaçak ama çok mu çok dadlu birisi :)
EsiLa ?

saygılı ve karakterli . cana yakın. iyi bir arkadaş
Sezen

çok mu çok şirinnn :s7:dadluu :s7: agzı var dili yok bir hatun:s89:asla kavga etmez:s70: laf demez melek gibi bişey işde:s54::s54:

Pisadam ? ( bütün foruma ayyyfonnn 7 plus alcak yorumlarınızı ona göre yapın forumcular :D )

İmza karakter sayısını sınırlandırdığı için biraz bozuk attım kendisine haberi olsun :p
VesseLam

Geri