Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın
tam adamına düştüm StyLe abeyyyy seni bana soruyolar nereden başalsam anlatmaya bilemedim şimdik
Erol Taş ın kalbi yanında pammıq kalır:s76: sonracıma hayvanları cok sever cebinde akrepler cirit atar:s94: birde beni çok sever bulsa bir kaşık suda bogar:s94:
Vallahi tanımıyom
Ama uğramıyor, insan gelir gider yaf.
İstediğin rüşvetse bizde bol gel mubarek da
Şimdi buda az kaldı az kaldı gelecem der ama gelmez Pisadam
.@Püf bitanedir ya baya eskiden tanırım kendisini ne kadardır bilmiom ama insanların zamanla değişimlerine tanıklık ederiz ama pufum öyle değil ilk nasıl tanıdıysam hep öyle sevecen samimi duyarlı hiç değişmeyen özü sözü bir biridir sohbet etmekten zevk aldığım değerli şekercigimdir. .)))