• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Taraftarlar destek olmalı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Taraftarlar destek olmalı
Derbide Besiktas'ı yıkan golü atan Moussa Sow, maç sonu Emenike olayına vurgu yaparak, "Taraftar destek olmalı" dedi. Sow söyle konustu: "Özellikle bu sezon, Emenike için zor geçiyor. Eminim ki o da gol atmak, basarıda pay sahibi olmak istiyor. O da bizim gibi çok arzulu. Taraftar da sampiyonluk istiyor. Emenike çok üzgündü, bunu hepimiz gördük. Taraftarımızın görevi ona destek vererek, yanında olduklarını göstermek. Saha dısında çok iyi bir insan. Onunla 24 saat geçiren de bizleriz. Bu maçı geride bıraktık. Sadece biz degil, taraftarlar da birlik olmalı ve sampiyonluga uzanmalıyız." Sow, maçla ilgili olarak da "Profesyonelim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalısıyorum. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Bunlar futbolun dogasında var. Tepkilere saygı duymalıyız. Bu tip tepkileri dogal karsılıyorum. Bu sezon çok önemli. Onlar da 4. yıldızı istiyor. Bu yüzden tepkili olabilirler.

GÜNAY İYİ OLACAK
BU arada Besiktas kalecisi Günay'a da deginecegim; böyle maçlar, özellikle ilk maçınızsa hep üzüntü verir. Az önce ben de Günay'ın röportajını izlerken duydum, ilk derbisini oynadıgını. Onun için çok önemli oldugunu düsünüyorum, Daha yolun basında. Önünde uzun yıllar var. Çok daha iyi olacaktır" diye konuştu.
 
Üst