• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tattwa Kartları

DarkParadise.

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Eki 2016
Konular
151
Mesajlar
269
MFC Puanı
220
14682d1440607319-tattwa-kartlari-tattwakartlari.jpg

Tattwa kartları bedendışı deneyim ve başka boyutların hayallerini yaşatmak amacıyla kullanılır. Bir doğu metodudur.
Kartlarda , toprak için kare, hava için daire, ateş içiin üçgen, su için yukarı doğru bakan bir hilal ve eter içinse elips kullanılır. Her sembolün astral düzlemin belli bölgelerine geçit verdiği söylenir.
Herkes kendi Tattwa Kartlarını yapabilir. Bunun için 6'şar cmlik beyaz kağıtlara her biri farklı kağıtlarda olmak üzere sembolleri çizin. Ateş için kırmızı, hava için sarı, su için mavi,toprak için yeşil ve eter içinse gümüş renklerini kullanın. Kartları karıştırın ve konsantre olup rasgele bir tanesini seçin. Kendinizi rahat hissettiğiniz bir pozisyonda, kartı 15 cm uzakta tutarak, görüntüyü bir bulanıklaştırıp, bir netleştirerek, yaklaşık bir dakika ona bakın. Sembole iyice konsantre olduğunuzda gözlerinizi kapatın ve sembolün içinden geçtiğinizi hayal edin. Böylece astral düzleme adımınızı atmış olacaksınız. Geri dönmek istediğinizde ise tekrar sembolün içinden geçerek bedeninize dönebilirsiniz.


Alıntı
 
Üst