Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tavada Et Kavurması Tarifi

Herkül

Canım Dedem
Admin
Konum
BERGAMA
  • Üyelik Tarihi
    4 Haz 2013
  • Mesajlar
    32,171
  • MFC Puanı
    62,226
Tavada Et Kavurması Tarifi
1GVVdY.jpg


m160112_a8df6.jpg

250 gr kırmızı et (kuş başı şeklinde doğranmış)
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 tane kırmızı biber
4 tane ince sivri biber
2 diş sarımsak
2 tane soğan
1 cay kaşığı karabiber
1 kaşığı kırmızıbiber
1 buçuk tatlı kaşığı tereyağ

m160112_fceb4.jpg

Kuş başı şeklinde doğranmış etlerimizi kısık ateşte yanan ocağımızın üzerine alıyoruz ve kapağını kapatıp etlerimizi suyunu çekene kadar pişmesini bekliyoruz. Ve pişen etlerimizin üzerine doğradığımız malzemelerimizin hepsini ilave ediyoruz, yarım çay bardağı sıvı yağımızı ilave ediyoruz ve kapağını kapatıp etlerimizi kısık ateşte ve malzemesi ile pişirmeye devam ediyoruz. !!!!Artık etimizin olmuştur ve tereyağını tuzunu ilave ettikten sonra 3 dk karıştıralım ve ocağın altını kapatıp servise sunalım.

m160112_d2c69.gif
 
Üst Alt