• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tek kelime ile harika

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Kartal oyuncularına hedef istatistiklere ulaşabilmeleri için çok ağır yüklemeler yaptı. İddia ediyorum; 2. yarıda çok koşan, çok mücadele eden, tahrip gücü yüksek bir F.Bahçe izleyeceğiz

Fenerbahçe'nin Antalya Belek'te 10 gün soren ikinci yarı hazırlık kampını baştan sona takip edip çok özel notlar aldık. İlk söyleyebileceğimiz şey şu ki; müthiş bir kamp dönemi geçirdi Fenerbahçe! İsmail Kartal'ın üzerinde titizlikle çalışıp haftalar öncesinden hazırladığı kamp programına harfiyen uyuldu.

Kağıt üstünde neyi hesapladıysa, tıkır tıkır işletti İsmail hoca. İsmail Kartal, oyuncuların istediği istatistiklere ulaşabilmesi için çok tempolu ve ağır antrenmanlar yaptırdı. Sonuç teknik heyet açısından mükemmel oldu. Emre, Meireles, Alves ve Alper gibi takımın kilit isimleri daha da üstüne koydu. Diego da en iyi çalışan isimler arasında yer aldı. Sarı-lacivertliler mental olarak da çok iyi bir kamp dönemi yaşadı. Arkadaşlık daha da pekişti; yardımlaşma ve dayanışma olgusu öne çıktı.

Kaptanlar Emre ve Volkan, bu anlamda öncülük yaptı. Günde iki idman yapan sarı-lacivertli oyuncular, her antrenmanda 90 dakikalık maç eforu harcadı. İsmail Kartal, disipliniyle kampa damgasını vurdu. Sadece idmanlarda değil, takımın kamp yaptığı otelin içinde de katı kurallar koyan Kartal, çalışmayanın gözünün yaşına bakmadı. Fenerbahçeli futbolcular şimdi sabırsızlıkla ikinci yarının ilk maçını bekliyorlar.

KAMPIN YILDIZI EMRE BELÖZOĞLU
Yıllanmış şarap gibi... İdmanlarda hep en öndeydi. En çok o koştu, en çok o çalıştı. Sadece saha içinde değil, saha dışında da takım arkadaşlarına örnek oluyor. Kaptan olarak oyuncuların her sorunuyla yakından ilgilendi. Kaytarmaya çalışanlara göz açtırmadı. Sezonun ikinci yarısında eski Emre'yi izlemeye şimdiden hazır olun. Zira 18 yaşındaki halinden pek farkı yok.

KAMPIN KARE ASI
Alper Potuk: İnanılmaz hırslıydı. İdman kaçırmadı, ekstra çalışmalar yaparak güçlendi. Böyle devam ederse mevkiinin değişmezi olur.
Volkan Demirel: Hem fizik hem de mental olarak en iyi kamplarından birini geçirdi. Onun yedeği olmak, "kulübe mahkumu" olmak demek!
Diego Ribas: İdmanlar bitiyor, o sahada kalıp çalışmaya devam ediyordu. Kendisinden neler beklendiğinin farkında.Kartal onunla çok yakından ilgilendi. İkinci yarı kesinlikle vites yükseltecek.
Egemen Korkmaz: Sakatlığının ardından sahalara dönüşü gerçekten muhteşem olmuştu. Güçlü, enerjik ve de çalışkan... Ona "İdman eksiği" var diyenler şunu çok iyi bilsin: Artık idman fazlası var!

HAYAL KIRIKLIKLARI
EMMANUEL EMENİKE: Sezonun ilk yarısının en çok eleştirilen ismiydi. Buna rağmen sürekli idmanlardan kaytarmaya çalıştı. Hem takım arkadaşlarının hem de İsmail Kartal'ın tepkisini çekti. Bu kafayla giderse ikinci yarıda yine en çok onu eleştireceğiz.
GÖKHAN GÖNÜL: Antrenman sevmediğini artık herkes biliyor. O da kampın kaytaran isimlerinden biriydi. Allah vergisi yetenek bir yere kadar. Alternatifsiz oluşu onu iyice tembelleştirdi.

MEiRELES HER YERDE!
Bruno Alves: Takımdan gönderileceği konuşuluyordu. Ama o profesyonelliğiyle yeniden savunmanın vazgeçilmezi oldu. Antalya'nın göze batanlarındandı.
Caner ERKİN: Pozitif enerjisiyle takımın en sevilen isimlerinin başında geliyor. Kalitesi tartışılmaz. Disiplinli bir şekilde çalıştı. İsmail Kartal'ın sisteminin vazgeçilmez oyuncusu olacak.
RAUL Meireles: Teknik heyetin en önem verdiği oyuncuların başında geliyor. Yorulmak nedir bilmiyor. Sahada yokmuş gibi görünse de aslında her yerde. Yine takım savunmasının en önemli ismi olacak.
Bekir İRTEGÜN: Egemen'in sahalara dönmesiyle formayı kaptırdı. Bu durum moralini çok bozdu. Onun standartlarında bir yedek oyuncu kolay bulunmuyor. Yedek kalacak ama hep "hazır" bir yedek olacak.
DİRK Kuyt: Arka adalesindeki sakatlık onu çok zorladı. Takımın en çalışkan ismi olmasına rağmen çok idman kaçırdı. Neredeyse tüm antrenmanları buz tedavisiyle bitirdi. Bir türlü istenilen seviyeye gelemedi.
Mehmet Topuz: Fazla kilolarını verdi. Fizik olarak iyi. Ancak bu bile kadroya girmesi için yeterli değil. Selçuk Şahin: Yine kampın espri makinesiydi. Kaytarmıyor, en zor idmanlarda bile zorlanmıyor. Yine de 85. dakika oyuncusu olacak.
Mert GÜNOK: Takımdaki işi en zor oyuncuların başında geliyor. Çalışkan ve iyi bir kaleci ancak önünde Volkan gibi marka bir isim var. Böyle çalışmaya devam ederse uzun yıllar Fenerbahçe kalesini korur.
Mehmet Topal: Kampın ilk günleri sakatlığı dolayısıyla takımdan ayrı çalıştı. Buyüzden kondisyon olarak biraz geri kaldı. Ama çok çabuk toparlayacaktır.
Hasan Ali: İsmini "disiplin"le yan yana yazmak gerekiyor. Oynasa da oynamasa da standardını koruyor.
PİERRE WEBO: Sow ve Emenike'nin alternatifi olmak için çalışmaktan başka şeyler yapmalı. Mesela tarzını değiştirmeli. Zira İsmail Kartal sadece ceza sahası golcüsü istemiyor. Yaşına rağmen kampın çalışkan isimlerinden biriydi.
MİCHAL Kadlec: Hem stoper hem de bek oynayabilmesi en büyük şansı. Yedek kalacağını bilse de savaşmaktan asla vazgeçmeyecek. İkinci yarı yine İsmail Kartal'ın jokeri olacak. Serdar Kesimal: Alternatifin alternatifi dahi olamaz. Bir türlü istenilen seviyeye gelemiyor. Yazık oluyor.
 
Üst