• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Temmuz'da Fener'de

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Ingiltere ve Hollanda bu haberle çalkalanıyor Fenerbahçe'nin üç yıllık sözlesme önerdigi Manchester United'lı golcünün bu yaz Istanbul'un yolunu tutacagı ileri sürüldü

Sezon sonunda Emenike ile yolları ayırmaya karar veren Fenerbahçe, golcü sıkıntısını kökünden çözmeye kararlı. Bu amaçla kendini kanıtlamıs, dünya çapındaki Falcao, Van Persie gibi yıldızların pesine düsen sarı-lacivertli ekip için Ingiltere'de müthis bir iddia ortaya atıldı. Ada'nın ünlü gazetelerinden The Sun'ın haberine göre, Manchester United'ın golcüsü Robin van Persie Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Fenerbahçe'nin van Persie'yi ikna etmekte hiç zorluk yasamadıgını yazan gazete, sarı-lacivertli kulübün Hollandalı yıldıza kavusmak için artık gün saydıgını duyurdu.

EŞİ TÜRKİYE'Yİ YAKINDAN TANIYOR
Manchester United'la bir yıl daha sözlesmesi bulunan ve artık son transferini yapacak yıldız oyuncunun, birçok futbolcunun sadece para için gittigi Arap ülkeleri yerine, heyecan yasayacagı Istanbul'u tercih ettigi vurgulandı. Eşi müslüman olan van Persie'nin Türkler hakkında geniş bilgiye sahip olduğu ve Türkiye'de uyum sorunu yaşamayacağı da belirtildi. Fenerbahçe'nin 32 yasındaki futbolcuya üç yıllık sözlesme önerdigi kaydedilirken, rakam konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Robin van Persie bu sezon Premier Lig'de 24 maçta 10 gol attı, 2 asist yaptı.
 
Üst