• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Teradata, Teradata Nedir? Teradata Ne İşe Yarar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Teradata, yaptığı incelemelerde veri ambarındaki sorguların yüzde 85'inin verinin sadece yüzde 10'una eriştiğini gördü ve bu 'çok sıcak' diye tanımlanan veriyi otomatik olarak 'memory' alanında yöneten Intelligent Memory teknolojisini geliştirdi. SSD ve Flash Cache teknolojisine göre 20 kat hızlı veri okuma performansı sunan Teradata Intelligent Memory, herhangi bir yönetsel yük getirmeksizin kullanımla değişen 'çok sıcak' veriyi otomatik olarak algılıyor ve 'memory' alanını en etkin biçimde yönetiyor.

Teradata, yenilikçi veritabanı teknolojisi Teradata Intelligent Memory'yi tanıttı. Sektörde bir ilk olarak, önbelleğin daha ötesinde genişletilmiş bellek alanı oluşturan Teradata Intelligent Memory, sorgu performansını önemli ölçüde artırırken, şirketlerin büyük veride 'in-memory' teknolojisini kullanmalarını da sağlıyor.

Teradata_Logo.jpg


Teradata, yaptığı incelemelerde veri ambarındaki sorguların yüzde 85'inin verinin sadece yüzde 10'una eriştiğini gördü ve bu 'çok sıcak' diye tanımlanan veriyi otomatik olarak 'memory' alanında yöneten Intelligent Memory teknolojisini geliştirdi. SSD ve Flash Cache teknolojilerine göre 20 kat hızlı veri okuma performansı sunan Teradata Intelligent Memory, herhangi bir yönetsel yük getirmeksizin, kullanımla değişen 'çok sıcak' veriyi otomatik olarak algılıyor ve 'memory' alanını en etkin biçimde yönetiyor.

Teradata Intelligent Memory, Teradata, Teradata Aster ve açık kaynak Apache Hadoop'u kullanan genel Birleşik Veri Mimarisi stratejisine uyan, sınıfının en iyisi bir çözüm olarak öne çıkıyor. Apache Hadoop'daki sık kullanılan verilere Teradata SQL-H yoluyla erişilebiliyor ve verilerin sıcaklığına bağlı olarak, yüksek performanslı bilgi işlem özelliklerinin getirdiği avantajlardan yararlanmak için Intelligent Memory'ye taşınabiliyor.
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
baslıktan direk biliyorum senin konuları kardesim ... ellerine sağlık
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Ben hala düşük devirli sata hard disklerle oynayadurayım. :sigara
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Nerden buluyon bu konuları

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst