• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Terazi Burcu Olmak

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 2 Ay
-Kibar, disiplinli, ölçülü, objektif, akıllı, pratik zeka, hassas, tembel, şık giyinen biri olmaktır.
-Aşık olduğunda tüm dengesi alt üst olan olmaktır.
-Değer verdikleri tarafından hep üzülen taraf olmaktır.
-Kapalı bir kutu gibi olmaktır.

Evet sayın izleyenler ya da izlemeyenler; bu çok açıklayıcı açıklama için sevgili batuhan23'e bir sıkımlık diş macunu hediye ve iyi günlerde kullanmasını temenni ediyoruz. :yamukumtraksurat:

ovv kesinlikle o benim spora yeni başladığım için inanırmısınız bu akşam ayıptır söylemesi spor öncesi 1 bucuk iskender götürdüm :( Liya

Konumun içine ettinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----------

Başka bir rivayete göre terazi burçlarının çok dengeli olduğu söylenir. Ama mantığım bana bunun sadece bir rivayet olduğunu söylüyor terzi nan sürekli kollar bi aşağı bi yukarı yani; dengesiz :yamukumtraksurat: :küreklevurcamcemabisanabismileyeklemedinbana:

Nan senle ne zaman sizli bizli olduk !!!!!!!!

Birazcık zamanım daha olsaydı kırmızıyı da alacaktım ben de ah zaman sıkıntısı.. Vakit sıkıntım nakit sıkıntımın önüne geçti nan :D Ama döndüğümde alıcam o rengi kendim ekliycem o smileyleri :p :senidebanlıycamömerabiyadacemabikararveremedimdahaamabanlıycambirinizimuhtemelenömerabisenihalabenibanladığınıunutmadımhih:

Geri