• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Terazi Burcunun Günlük yorumu - 18.02.2013

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Barbie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Barbie

Kayıtlı Üye
Konum
~ Cehennemin En Rezerve Köşesi ~
Forum Yaşı
13 Yıl 4 Ay
Mesajlar
1,978
Tepkime puanı
170
Kendinizi yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha da mutlu edebilir. Sağlam temeller oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.
Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.
Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.
 
Geri
Üst