Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Teşekkür ediyoruz.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,918
Sanalda olsa insanların gerçek yüzünü görebildigimiz için bütün insan müsvettelerine teşekkür ediyorum :) iyi ki varsınız sayenizde insan denen canlının ne kadar fırıldak oldugunu bir kez daha anlamış oluyoruz sizlere minnetarız :)

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
herkese teşekkür ediyorum..kimileri samimiyetiyle öne çıktı.. kimi yalan dolanlarıyla.. kimi farklı tarz yaşamlarını sergiliyerek.. kimi kendi gibi görünüp başka insan gibi davrandığı için.. sonuçta sanal.. fazla büyütmemek gerek..
herkes hayalini kurduğu şekilde yaşar..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Sanalda olsa insanların gerçek yüzünü görebildigimiz için bütün insan müsvettelerine teşekkür ediyorum :) iyi ki varsınız sayenizde insan denen canlının ne kadar fırıldak oldugunu bir kez daha anlamış oluyoruz sizlere minnetarız :)

herkese teşekkür ediyorum..kimileri samimiyetiyle öne çıktı.. kimi yalan dolanlarıyla.. kimi farklı tarz yaşamlarını sergiliyerek.. kimi kendi gibi görünüp başka insan gibi davrandığı için.. sonuçta sanal.. fazla büyütmemek gerek..
herkes hayalini kurduğu şekilde yaşar..

Hislerime tercüman olmuşsunuz, sizlere çok teşekkür ediyorum.

İnsanları saf, salak yerine koyanlar kaliteliymiş gibi görünenler kalitesizliğinizi ispatladığınız için size de teşekkürü borç bilirim.
(çok rezil ve adisiniz)
Sanal ama kul hakkı burada da tam tarife devam ediyor
Ama siz ateisttiniz di mi? Unutmuşum pardon!
Konu fenalık ve adilik olunca kolay unuturum da :s61

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Olur olmaz şeylerden pay çıkaran saçma sapan konulara takılan imtihan dünyasında bu kadarda dünyacı olan götüreceğimiz sadece 7 metre kefen olduğunu unutan kalp kırmayı marifet sanan onyargılarıyla insanlarının haklarını kasbeden herkese teşekkur ederim.....

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    4,471
Gerçek dostlara teşekkür ederim.

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
ben insan gorunumlu sığırlara tesekkur ediyorum