• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

The Flash (Dizi)

cagliostro

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 9 Ay
The Flash, DC Comics çizgi romanından yeni bir hikaye üzerinden uyarlanmış 2014'te yayınlanmaya başlamış dizidir.

Konusu:
Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle bir patlamaya sebep olur. Bu patlama hava durumunu değiştirir ve Barry Allen'a bir şimşek çarpar. Bu şimşek onda aşırı hızlı hücre yenilenmesine sebep olur. Kırılan kolu 3 saat içinde iyileşmiştir. Kalbi o kadar hızlı atmaktadır ki hastanedeki makineler ölçemez. Fakat en önemlisi süpersonik bir hıza ulaşmıştır. İlk bölümde saatte 720 km hızda koşmuştur. İmkansızı kovalarken kendisi imkansız olan Barry bu gücünü insanları kurtarmak için kullanır. Fakat ilerki bölümlerde Earth-2'dan (İkinci Dünya) gelen Zoom'la olağanüstü bir savaşları olacaktır. Zoom'la olan savaşında pek şansı olmayan Barry Allen'a yardım eden Earth-2'dan gelen ve kızı Zoom'un elinde olan Dr.Wells ve Earth-2' dan gelen Jay Garrick ( The Flash) yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda Central City'yi de korumaktadır.
(Alıntıdır)
Oyuncular
Oyuncular Karakterler

Grant Gustin Barry Allen / The Flash
Candice Patton Iris West
Danielle Panabaker Caitlin Snow
Carlos Valdes Cisco Ramon
Tom Cavanagh Harisson wells
Jesse L. Martin Detective Joe West
Yapım şirketi Warner Bros. Television
Berlanti Television
DC Comics
Yayın bilgileri
Kanal The CW

Aslına bakarsanız çizgi romandan uyarlama diziler arasında çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim bu diziyi. Her ne kadar da DCnin son dönemde new 52 ile birlikte tek Flash olarak Barry'i lanse etmeye çalışıp Wally ve Jay Garrick'i geri plana atması olsa da evrene atılan Rebirth ile benim hala umutlarım var. En son Barry'nin Speedforcedan kurtulup Black Flash olmasından sonra kendi ile verdiği amansız mücadeleyi görmüştük. Gerçi dizi versiyonu baya farklı gidiyor. Arada da çizgi romana bir gönderme yapılmıyor değil. Örneğin Zoom, Hunter Zolomon, Jay Garrick, Wally, Reverse, İris....Normalde Flash karakteri Justice ekibinde çok önemli bir yere sahip ve baya güçlü bir karakterdir. Süpermene yumruk atıp bayıltmışlığı bile var yani. Ama nedense dizide bu karakter sinik ve rakibine sürekli yenilen biri olarak gösterilmiş. Benim bildiğim Flash'ın Flashpoints Paradox bölümü haricinde rakiplerine yenilmişliği de yok. Future zamanında saldığı dehşeti düşünürsek acayip sağlam bir karakter.
Diziye gelirsek, özellikle şu demir maskeli adamın kim olduğu konusu sezon finali öncesi en önemli konu. Bir diğer konu ise Barry Speedforce'dan çıkıp daha mı hızlı olacak ? :sirine

zoom'un Jay oldugu gerçeği çıktı çıkalı sövüyorum kendilerine :y

E1deki Jay değildi aslında. Zoom'un suretlerinden biriydi Zoom Flash'ın gücünü alabilmek için ikna etmişti. Gerçek Jay e2deki demir maskeli adam olabilir. Keza Zoom "onun kim olduğunu söylesem de inanmazsın" demişti. Son bölümde de Barry'nin babası "garrick soyadı annemin kızlık soyadı" demişti. Burdan da Barry'nin babasının e2deki halinin Jay Garrick olabilieceğini düşünüyorum. Zaten adam televizyonda yayınlanan ilk Flash dizisindeki Barry Allendı. Sezon finalinde eğer Barry speedforcedan daha hızlı bir şekilde çıkıp Zoom'u yendikten sonra gidip maskeli adamı kurtarırsa ve o adam da tahmin ettiğim kişi çıkarsa hiç şaşırmıycam..:D

bugün banlanmazsan bi 15 gün falan banlanmazsın :D

tamam sustum :bilmiyom

E1deki Jay değildi aslında. Zoom'un suretlerinden biriydi Zoom Flash'ın gücünü alabilmek için ikna etmişti. Gerçek Jay e2deki demir maskeli adam olabilir. Keza Zoom "onun kim olduğunu söylesem de inanmazsın" demişti. Son bölümde de Barry'nin babası "garrick soyadı annemin kızlık soyadı" demişti. Burdan da Barry'nin babasının e2deki halinin Jay Garrick olabilieceğini düşünüyorum. Zaten adam televizyonda yayınlanan ilk Flash dizisindeki Barry Allendı. Sezon finalinde eğer Barry speedforcedan daha hızlı bir şekilde çıkıp Zoom'u yendikten sonra gidip maskeli adamı kurtarırsa ve o adam da tahmin ettiğim kişi çıkarsa hiç şaşırmıycam..:D

demir maskeli adamın demirini satsak para eder mi acaba ? :y

Geri