• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"The Peanut Butter Falcon"da Mark Twain Esintileri...

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
295857.jpg

Başrollerine oyunculuğuyla olduğu kadar deneysel sanat etkinlikleriyle de ön plana çıkan Shia LaBeouf ve hikayeye ilham kaynağı olan yükselen oyuncu Zachary Gottsagen'ı yerleştiren macera filmi The Peanut Butter Falcon'ın tam kadrosu açıklandı. Modern bir Mark Twain macerasına benzeyen film bir hayli heyecan verici görünüyor.

Filmin kadrosunda Grinin Elli Tonu'nun Anastasia'sı Dakota Johnson ve 2 Akademi ödülü adaylığı bulunan Bruce Dern, Akademi ödülü adayı John Hawkes ve Thomas Haden Church, Jon Bernthal ve rap müzik yıldızı Yelawolf bulunuyor.

Yönetmenliğini ve senaryosunu Tyler Nilson ve Michael Schwartz ikilisinin üstlendiği film down sendromlu Zak'e odaklanıyor.

Zak, down sendromlu 22 yaşındaki bir gençtir. En büyük hayali büyük bir güreşçi olmaktır. Amacına ulaşabilmek adına en sonunda bakımevinden firar eder. Salt Water Redneck güreş okuluna girmeye kararlı olan genç adam yolculuğu sırasında haydut Tyler ile tanışır. Tyler Zak'in arkadaşı ve koçu olacaktır. İkili, iyi kalpli bakımevi hemşiresi Eleanor'un da yardımıyla Zak'in hayallerini gerçekleştirmeye çalışacaktır...

Filmin yapımcıları arasında yer alan Akademi ödüllü T Bone Burnett aynı zamanda filmin soundtrackini de üstleniyor.

Beyazperde​
 
Üst